Revex-16 kapszulát lehet hol lehet kapni? Dm, Rossman?
#9 megnéztem. Gondolom elhízottként (te is) ezzel várod a csodát mintsem,azzal hogy normálisan edz és étkezz. Igen az akarat gyenge emberek egy legál tápkiegtől várják a csodát kevés sikerrel.
Létezik működő anyagcsere pörgető és étvágycsökkentő szerek. De nem a legál piacon. De csodát még azok sem művelnek,nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást,edzést.
Valóban ellenőrzik az EU-ban kapható termékeket,köztük a Scitec termékeket. DE: Csak tisztaságát és hogy valóban benne van-e a kérdéses termékben a ráírt hatóanyag tartalom dózisra pontosan. A hatékonyságát nem ellenőrzik,mert senki nem fog ebből több statisztákból álló tanulmányt készíteni. Ki is derülne hogy fele annyira sem hatékony,mint amit az erős marketing diktál.
Én írtam, hogy hol kapható.
Szedtem is már. Remek is cucc.
Deficitben segít leküzdeni a sóvárgást, ad egy kis löketet is.
Aki nem éhes, egy igazi fogyasztós deficitben, az hazudik!
Most az Amix Detonatrolt szedem. Az is nagyon jó.
Ezek nem fogyasztják le a zsírdisznókat fitneszmodellé, de megkönnyítik a deficit nehézségeit áthidalni és adnak powert az edzéshez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!