Kiprobalta mar valaki az anorex tablettat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 22:31
11/13 anonim válasza:
asszem ezt már valaki bebizonyította,hogy kamu az egész,mert beletette egy pohár vízbe,és nem dagadt meg egy cseppet sem.vagy az valamelyik másik volt???tök mindegy:egyhülyeség az egész!
12/13 anonim válasza:
Bioptron lámpának sincs negatív hatása, mégis meggyógyítja a lábszárfekélyeseket, és még a cisztát is kissebbíti... Tapasztalatból tudom.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Én kipróbáltam már a kapszulát, hozzáteszem nem nagy eredményt vártam tőle, a sok eddigi próbálkozásomból kifolyólag. Az egyiktől állandóan ment a hasam, a másik pont az ellenkezőjét váltotta ki, volt amelyiknél éheznem kellett, és volt ami nagy éhséget váltott ki...
Ezek után gondolhatod... Kértem ingyenes termékmintát és megnéztem mit vált ki.
Elsősorban méregtelenítésre, illetve béltisztításra kellenek nekem az ilyesmi termékek, erre pedig tökéletesen alkalmas, hosszabb távon ha szedem akkor pedig a fogyás is látszana. Bátran ajánlom Nektek :)
Melinda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!