Zöldtea mennyire hatásos fogyásban? Esetleg valami más ajánlat?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 15:12
1/12 anonim válasza:
Ha csak azt fogyasztod akkor biztosan hatásos.
2/12 A kérdező kommentje:
Mármint hogy csak azt?
2022. febr. 18. 15:44
3/12 anonim válasza:
Ha nem eszel semmit és csak zöld teát veszel magadhoz, így értette az első válaszoló.
Fogyni akkor fogsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Nem egy teától fogsz lefogyni.
4/12 anonim válasza:
ugy hogy mast egyaltalan nem. 0 kalorias etrend XD amugy hogy a kerdesre is valaszoljak: nem fogsz a zoldteatol fogyni. azt ajanlom hogy sportolj es szamold a kaloriakat
5/12 anonim válasza:
Valami más ajánlat: több mozgás, kevesebb nassolás, több zöldség, több folyadék (akár zöldtea, mert amúgy nagyon egészséges), kevesebb olajban sült étel, több gyümölcs. Garantáltan többet ér, mint a tea.
6/12 anonim válasza:
Nem zabálsz, dolgozol.
Ez segít, nem a tea.
7/12 anonim válasza:
Nekem az oolong tea segített. Mellette szobabicikliztem minden nap egy órát. Az étrendemen annyit változtattam hogy édességet és chipset nem ettem.
8/12 anonim válasza:
Hatásos, de csak akkor ha ...
nem nassolsz mellette csokit, kekszet, kenyeret, tésztát, pizzát, sült krumplit, olajos-sült dolgokat, rántott dolgokat stb...
9/12 anonim válasza:
Nagyon hatásos. Elszaladsz Ázsiáig, leszedsz magadnak 10 kiló tealevelet, hazaszaladsz vele, és már le is fogytál. :)
10/12 anonim válasza:
Nem értem ezt a logikát, hogy miért pont teával akarnak fogyni az emberek. Megiszol egy 3 kalóriás cuccot, mit varsz tőle, mi fog történni?
Semmiben nem segít, egy egészséges, kaloriadeficites étrend segítene. Miért nem azt csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!