Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hashajtóval mennyi idő alatt...

Hashajtóval mennyi idő alatt adhatok le 4-5 kilót?

Figyelt kérdés

Kritikát nem kérek, tudom, hogy káros az egészségemre nézve, meg hogy hamar visszajöhetnek az így leadott kilók...:S

Csinálta már valaki így?

2010. szept. 2. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
nem is az h visszajöhetnek a kilók, hanem h gyakran és sokat hasznélva bélrenyheséget kaphatsz és akk majd pelenkázhatod magad mert nem fogod tudni magadban tartani mikor kell
2010. szept. 2. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
idióta h*lyegyerek, ne így akarjál fogyókúrázni...tartsál fehérjediétát, sok szénhidrátmegvonással és nem is leszel olyan éhes ha halat,zsírszegény sajtot, csirkemellet eszel...attól csak egy időre lesz úgy hogy vékonyabbnak látod magad,hogy kiszarod magad..
2010. szept. 2. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
ne fossááál beee!
2010. szept. 2. 21:08
 4/14 anonim válasza:
30%

Szia!

Én nem kimondottan hashajtót ajánlanék,hanem zöld tea kapszulát,meggyorsítja az anyagcserét,és ezáltal hamarabb tudsz menni wc-re.Én még enzimeket is fogyasztok,minden étkezés előtt egyet.

Télen 73 voltam,most 64 vagyok.

Próbáld ki a zöldtea kapszulát!2-3 hét,és az eredmény látható!Sok folyadék,mozgás,megfelelő táplálkozás....De gondolom ezt tudod,a csapból is ez folyik.

2010. szept. 2. 21:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Első három válaszoló!

Tanuljatok meg olvasni!

Rohadtul nem érdekel a hülye véleményetek, direkt kiemeltem, hogy kritikákat nem kérek! Akkor mi a f*sznak írkáltok ide?

Menjetek és tömjétek tele magatokat a fogyókúrás kecskekajáitokkal!

Na pá!

2010. szept. 2. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
A kecske nem eszik húst,te tudatlan!
2010. szept. 2. 22:15
 7/14 A kérdező kommentje:
TE VAGY TUDATLAN AMIÉRT ITT POFÁZOL, HÁNYSZOR MONDJAM MÉG, HOGY NEM KÉREK ILYEN VÁLASZOKAT! MENNYÉ INKÁBB ALUDNI ÉS ÉLD KI A SÉRTEGETÉSI HAJLAMODAT AZON AKI EZT ENGEDI NEKED! MERT ÉN NEM VAGYOK RÁ KIVÁNCSI!
2010. szept. 2. 23:30
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Tudom, hogy nem a kérdéssel kapcsolatban lesz, de akkor is leírom.

Ha tudod, hogy káros minek akarod ezt csinálni?

És szerinted van olyan hülye (a modelleken kívül) a világon aki tömi magát hashajtóval, hogy fogyjon?

2010. szept. 3. 12:30
 9/14 anonim válasza:
LOL. Én is akartam csinálni, de tényleg nem hat, igazából csak vizet fogsz veszíteni. Hájat nem. ÉS beteg leszel. Hülye :D:
2010. szept. 3. 15:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mert ha gyakorlatilag kijön belőled amit megettél egy nap, akkor a szervezeted rákényszerül, hogy az elraktározott hájból vonja ki a számára szükséges anyagokat. Nekem legalábbis így lenne logikus.
2010. szept. 4. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!