Valaki szedet Fatfix kapszulát?Mi a vélemény róla?
"Csak arra voltam kíváncsi hogy a kapszula segít a zsír égetésében"
A zsír égetésben 2 dolog tud "segíteni"
Vagy kevésbé lesz hatékony az ATP előállítás és több hőveszteség lesz
Több oxigént tudsz felvenni (nő a VO2 MAX)
Semmilyen elérhető külső anyag nem hat kb "serkentőleg" ezekre,
Az elsőt el lehet érni, de az nettó életveszélyes, a pajzsmirigy konkrétan leszabályoz még akkor is, ha túl nagy túlsúly miatt nem tudod a normál mozgás melléktermékeként jelentkező hőt leadni, és az összes olyan szer ami az ATP előállítási hatékonyságra hat életveszélyes és ezáltal be is van tiltva, mivel jelentős rosszullétet okoz mivel az összes sejtre hat egyszerre (technikailag éhenhalnak a sejtek és még meg is "fősz" közben)
A vo2 max-ot csak a "hagyományos módon" lehet fejleszteni.
"illetve csökkenti az étvágyat?"
Az az étrend rosszul van tervezve, ami nem visz le "fenntarthatatlanul alacsony" tzs%-ra és annak ellenére is éhes vagy.
"Vízhajtó hatása van-e?"
Ha lenne is, a célod szempbontjából káros lenne, mármint ahhoz hogy minél több kalóriát tudj elégetni kell a víz, konkrétan ajánlott testmozgás előtt fél-1 órával inni és "hidratáltan érkezni"
Ellenőrizhetetlen az is hogy te ugyan ki lehetsz, de az egész gyik az. Adhatnál esetleg egy linket hogy hol lehet ezt újra beszerezni.
Olvastam én is a kamu sikersztorikat, mint mondtam nem igaz, csak étvágyat csökkent, sportolnom kellett mellé hogy fogyjak, annyi hogy korábban is sportoltam de nem fogytam.
Most jössz te:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!