A citrom és a kávé valakinek működött már?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki fogyott vele? Nagyon sok embertől hallom, hogy tényleg hatásos. És ha így van, akkor mindegy, hogy milyen kávé?2021. jún. 24. 19:04
1/11 anonim válasza:
Rengeteg ember kávézik, és iszik citromos dolgokat, egyik sem fogyaszt, csak finom.
2/11 anonim válasza:
Négy éve kávézom, ebből három évig elhízott voltam. Mindig cukor nélkül ittam, szóval nem azért. Vízhajtónak lehet esetleg nevezni, de fogyni önmagában biztos, hogy nem fogsz tőle.
3/11 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy a citromot kifacsarjuk, aztán beletesszük a kávét és összekavarjuk.
2021. jún. 24. 19:58
4/11 anonim válasza:
Próbáld ki! Aztán írd le, mit tapasztalsz.
5/11 anonim válasza:
Migrenen segit picit, fogyasban nyilvan nem :)
Mi a baj a kaloriaszamolassal es a sporttal? Azt kene nyomatni, ha fogyni akarsz, nem hulyesegeket osszeolvasni a neten.
7/11 anonim válasza:
Lehet f.sni tőle rendesen. Kollégaanőm megszállottja a hasonló badarságoknak. A múltkor rá szedett hogy megigyam, meg is volt a hatása. Kezdődött a jó kis gyomorsavval aztán...
8/11 anonim válasza:
A kávé serkentő, vízhajtó a citromlé meg segíti az emésztést. Önmagukban, meg együtt nem hatnak a súlyvesztésre, hanem a fogyás bizonyos aspektusát képesek minimálisan befolyásolni. Viszont az élettani hatásukat legjobban csak aktív életmód mellett tudják kiváltani.
9/11 anonim válasza:
Persze, lehet tőle fogyni, ha nem eszel mellé mást :)
10/11 A kérdező kommentje:
Maradok a mozgásnál és a rendes étrendnél. Ha hatna is, lehet ártalmas lenne.
2021. jún. 25. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!