Keto light vélemények?
"További információt kértünk a programról Magyarország egyik vezető kardiológusától, Kovács Mihály professzortól."
"Kovács M:Más szavakkal, a Keto Light teljes mértékben megfelel a modern emberek követelményeinek - gyorsan lefogyni anélkül, hogy egészségre gyakorolt következményei lennének, és anélkül, hogy meg kellene változtatnia a szokásos életmódját."
Szerintem ezek után nem kellene felmerülnie a kérdésnek, hogy használ-e vagy sem. Csodaszerek nem léteznek, egy orvos pedig végképp nem fogja azt állítani, hogy vannak. Egyébként érdemes rákeresni az említett doki nevére meglepő, hogy ahhoz képest hogy az ország vezető kardiológusa semmi infó nincs róla...
Ja, egy vicc, marketing fogás. A keto ma egy "buzzword", bármire rányomhatod, ami alacsony szénhidrát tartalmú és bam... lapátolod a lóvét a széfbe. Ez a keton aktivátor is hatalmas marhaságnak hangzik. Meg főleg az, hogy azt írják, hogy csökken a szénhidrát bevitel... mitől? :D Valami portól? :D Hogyan? :D Kivonja a kajából, amit a számba rakok? :D De mit is várok egy olyan folyadéktól, aminek az egyik legfőbb előnye az az, hogy "könnyű meginni" :D
Meg ezt se felejtsük el a lap aljáról: * Az eredmények az egyéni jellemzőktől függően változhatnak
Átverés.
Èn használtam pedig nem hiszek a csoda szerekbe de ugy voltam vele egy probát megèr
Minusz 18kg ment le 3 ès fèl hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!