Valaki használ forever slim vagy salon slim zsírbontó gèpet? Èrdekelne a kezelőfej átmèrője hogy mekkora ,illetve melyik gèp jobb ár /èrtèk arányban. Nem vagyok túlsúlyos csak tokára ès al hasra használnám.
Minden héten használom, folyamatosan, nem állok le. Amit leszed, nem jön vissza, ez a legjobb benne. persze mellette enyhe fogyókúra is van. meg cukrot stb édességet nem ajánlott enni. igen, forverslim.
Ne hallgass a gúnyolódókra, nem hisznek benne, ő dolguk, kit érdekel.
Én közben fogyok onnan, ahonnan max műtéttel lehetett volna leszedni a hájat.. olcsóbb bőven, mint a műtét, és nem is olyan megterhelő, és nem is fáj.
Te jó isten!
A kavitáció veszélyeiről nem olvasott itt senki?
Tisztelt Doktornő!
Otthoni ultrahangos zsírbontó készülék vásárlását tervezem. Próbálok utána járni ennek az eljárásnak és eszköznek, és sok olyan írást, véleményt olvastam, amelyek nem ajánlják, csak szakember közreműködésével, a lehetséges veszélyek, mellékhatások miatt. Ilyen pl. a zsírembólia, az egyéb szövetek, erek esetleges sérülése, a máj túlzott megterhelése, és a levezető nyirokmasszázs hiánya miatti veszélyek (nem távozik el a zsír a kezelt területről és a szervezetből), stb. Tudna nekem ezekről felvilágosítást adni?
2012. 02. 28. | 21:13
Kedves Kérdező!
Én magam sem szoktam javasolni a készülék otthoni használatát ezen veszélyek miatt. A zsírembólia a legveszélyesebb szövődmény lehet, a leváló zsírcseppek elindulnak a keringésben, és létfontosságú ereket zárhatnak el, ami akár életveszélyes is lehet.
Édes f@szom…
Hogy lenne már ez valós dolog, gondolod ha 150k-ért úgy leadnád a felesleget hogy vissza sem jön, a sok világbajnok sportó diétàzna minden verseny előtt hogy beférjen a súlycsoportba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!