Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szed valaki cipralexet? Van...

Szed valaki cipralexet? Van mellékhatása?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 16:59
 1/3 anonim válasza:
100%
Én szedtem kb. 1 évig. egy nagyon hatásos antidepresszáns, de elég sok mellékhatása van. "Libidó gyilkosnak" is hívják, mert kioltja a szexuális vágyat és szexuális zavarokat okoz. A másik mellékhatása, hogy alkattól függően 5-15 kg hízik tőle az ember, úgyhogy nem igazán tartozik a fogyasztószerek közé, sőt, épp ellenkezőleg.
2008. nov. 28. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szedem,antidepresszánsnak írták fel.Köze nincs a fogyasztáshoz.Max annyi,mint az Algopyrinnek.
2009. jan. 17. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapja szedem depi ellen napi 1-et, és felgyorsította az anyagcserém. Ennek a mellékhatásnak mondjuk örülök. Akármennyit és akármit eszek, nem hízok. 43-44 kg vagyok nagyon sok evéssel, előtte voltam 44-45 kevés kajával és sok tornával.

Libidóm azért még van, de az orgazmusom úgy ahogy van, eltűnt. Akármennyire is vagyok felizgulva, egyszerűen nem tudok elmenni, hát ez van. :(

Alapból pesszimista vagyok, szóval a személyiséget gyógyszerrel nem lehet megváltoztatni, de azért annyiban segített, hogy ritkábban akarok öngyilkos lenni, és hetente max. 2-szer sírok. (Előtte 1-2 naponta.)

110-120/60-as vérnyomásomat levitte 90-100/60-ra, emiatt sokszor elszédülök, ha fekvő helyzetből hirtelen megindulok valamerre. Megyek 10 métert mondjuk és akkor megszédülök eléggé, aztán elmúlik.

Néha remegek, de azt nem tudom, hogy a gyógyszertől van-e.

Azt hiszem, ennyi. :)

20/L

2011. júl. 20. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!