Szed valaki cipralexet? Van mellékhatása?
Én 2 hónapja szedem depi ellen napi 1-et, és felgyorsította az anyagcserém. Ennek a mellékhatásnak mondjuk örülök. Akármennyit és akármit eszek, nem hízok. 43-44 kg vagyok nagyon sok evéssel, előtte voltam 44-45 kevés kajával és sok tornával.
Libidóm azért még van, de az orgazmusom úgy ahogy van, eltűnt. Akármennyire is vagyok felizgulva, egyszerűen nem tudok elmenni, hát ez van. :(
Alapból pesszimista vagyok, szóval a személyiséget gyógyszerrel nem lehet megváltoztatni, de azért annyiban segített, hogy ritkábban akarok öngyilkos lenni, és hetente max. 2-szer sírok. (Előtte 1-2 naponta.)
110-120/60-as vérnyomásomat levitte 90-100/60-ra, emiatt sokszor elszédülök, ha fekvő helyzetből hirtelen megindulok valamerre. Megyek 10 métert mondjuk és akkor megszédülök eléggé, aztán elmúlik.
Néha remegek, de azt nem tudom, hogy a gyógyszertől van-e.
Azt hiszem, ennyi. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!