Milyen tapasztalataitok vannak a ZenSlim-ről? Hatások/mellékhatások?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék,hogy milyen hatásai,mellékhatásai vannak a gyógyszernek. Mennyire "veszélyes"? Kérlek segítsetek,ha tudtok. Köszönöm.2010. júl. 18. 18:46
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy írok, mert nem használtam, de! Semmiképpen nem tanácsolnám a szedését. Egészséges életmóddal, vagyis helyes étkezéssel és sporttal egészen biztos elérheted az álomsúlyodat, nem kell hozzá semmilyen gyógyszer meg csodabogyó. Beszednél olyan valamit, amiről gyakorlatilag azt sem tudod, hogy mi van benne? A gyógyszerek csak mérgezik a szervezetedet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretném mérgezni magam,pont ezért vagyok kiváncsi,hogy ki mit tud róla. Mert eddig csak fórumokon történeteket olvastam,hogy milyen faszán lefogyott tőle mindenki,de bennem van egy kis félsz,nem szeretnék pár év múlva meghalni egy ilyen hülyeség miatt. Szóval csak olyanokra vagyok kiváncsi,hogy egyáltalán ez milyen gyógyszer? vagy hogy gyógyszer-e egyáltalán? mert vannak homeopátiás bogyók is,azokat nem félek beszedni,de nem tudom ez mi. De köszönöm az aggódásod és a normális válaszodat:)
2010. júl. 18. 21:18
3/3 A kérdező kommentje:
jaj azt elfelejtettem írni,hogy normális,egészséges étkezéssel és mozgással,már elég sokat sikerült fogynom,de még mindig van rajtam 5-7 kiló felesleg,csak megállt a fogyásom,és szeretnék valamivel löketet adni. Ha esetleg ebben tudsz tanácsolni valamit,annak nagyon örülnék:) köszi
2010. júl. 18. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!