Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erre mi a fizikai/biológiai...

Erre mi a fizikai/biológiai magyarázat?

Figyelt kérdés

Digitális mérlegek van, mindig ugyanoda teszem, ugyanúgy állok rá, az elem is jó.

A történet röviden: este, közvetlenül lefekvés előtt (ruha nélkül) megmértem magam. 77,9 kg.

Utána lefeküdtem. Éjjel egyszer kimentem pisilni, majd visszafeküdtem. Reggel újra pisi, székletürítés. Nem ettem, nem ittam. Újra ruha nélkül megmértem magam, és újra 77,9 kg.

Ez megy egy hete.

Hogy a tökben lehet a reggeli súlyom ugyanannyi, ha nincs semmi bevitel, ugyanakkor többször voltam vécén???

2019. júl. 20. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Úgy, hogy ezek nem patikamérlegek, hanem szobamérlegek. Az is befolyásolja őket, hogy milyen talajra teszed.

A székeltürítés az a szrás nálatok?

Egyébként ne ezen aggódj hanem azért, hogy nem bírsz lefogyni. Ha rendesen fogynál, akkor nem ezen tornáznál.

2019. júl. 20. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Na de mennyit pisiltél-kakiltál? Köbméterben tudod? Máskor edénybe üríts és azt is mérd már le, mert az a fontos. Mégiscsak.
2019. júl. 20. 15:21
 3/11 anonim válasza:
100%

Poénból meg szoktam mérni én is magamat kakszi előtt és után, eddig 300 gramm a rekord (átlagosnak mondható).

Amúgy a kérdésedre a válasz: valaki éjjel etet téged.

2019. júl. 20. 15:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem, hogy ha 10 centivel arrébb teszem, 2 kilóval többet mutat.
2019. júl. 20. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
#1 Nálatok mi a székletürítés, ha nem a szarás?
2019. júl. 20. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk elég, ha kicsit ki van fordulva és 1,5 kiló a különbség. Ezért kell centivel mérni magad.
2019. júl. 20. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a mérlegek nem halàl pontosak. Még a digitàlis sem. Függ hova teszed mennyit mozgatod, szőnyeg, parketta, jàrólap stb. Ezért mérek csak havi kétszer. Nem egyik napról a màsikra. Ha meg az embernek stagnàl a súlya, az is természetes. Bàr lehet érdemes elgondolkodni hogy vagy romlott a mérleg vagy merül az elem ha egy hete hajszàlra 77,9 vagy. Valamennyit azért ingadozik a súly. De lehet rosszul értettem ezt a részt.
2019. júl. 20. 18:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én öt kilót tudok "fogyni" csak annyival, hogy közelebb húzom egymáshoz a bokáimat.
2019. júl. 20. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennyit a modern digitális mérlegekről :) Nekem mechanikus van, 50 kg-onként stabilan 2 kilóval kevesebbet mér, mint az orvosnál/gyógyszertárban a mérleg :) De ezt régóta tudom, és hozzászámítom. Viszont két különböző helyre rakva is ugyanazt méri, akárhogy állok rá, és a reggeli súlyom mindig kevesebb, mint az esti...
2019. júl. 21. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt a mérleget ismerem.Ez a 77,9-es mérleg. Akciós a lidiben:)

Én amúgy azt szoktam csinálni, hogy 3x mérem magam minimum és pakolászom is. De nálunk a talaj elég vízszintes, így nem szokott eltérés lenni. Nekem a legnagyobb eltérés futás előtt és után 1 kg volt, ami állítólag lehetséges ha minuszban van.

A mérleg akkor mér mást többnyire, ha a padló nem egyformán vízszintes. Elég annyi, hogy a lamináltat benyomja egy picit és máris különbözik a mérés eredménye, ezért kell kb vízszintesre tenni és úgy használni.

2019. júl. 21. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!