Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már le szerelmi...

Fogytatok már le szerelmi bánattól, csalódástól, szakítástól?

Figyelt kérdés
Ha igen meséljétek el hogy történt mennyi ideig tartott a kapcsolat és hogy hogyan éltétek meg ezt az egészet!
2010. júl. 11. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A majd 10 éve tartó kapcsolatunk válságba jutott. Az egész úgy kezdődött, hogy éreztem hogy gond van a kapcsinkban. Elkezdtem fogyózni, jobban adni magamra, sportolni. Így kb fél év alatt fogytam 10 kilót. Én egyre szebb lettem, a kapcsolatunk pedig egyre válságosabb:(

Mikor szakításra került a sor, az étvágyam is megszűnt, és a sportba, és munkába menekültem. Így lement még 6-8 kiló. Pár hónap múlva sikerült rendezni az érzelmeinket, és újra összejöttünk. Született egy kislányunk, én híztam 20 kilót, úgyhogy újra fogyózom:(

Most nagyon boldogok vagyunk, sikerült elrendezni a gondjainkat. Mint kiderült, semmi köze nem volt a kinézetemnek a problémáinkhoz. Persze azért vékonyan és csinosan sokkal jobban éreztem magam, úgyhogy nem adom fel!

2010. júl. 11. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálunk már pár hete érett a szakítás, azóta szinte egyáltalán nem eszem, legfeljebb néhány falatot. Pedig én kezdeményeztem a szakítást, de jó okom volt rá.
2010. júl. 11. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
hát én ilyenkor mindig a kajába menekülök sajnos, és hízok csomót :S nálam úgylátszik pont fordítva van.
2010. júl. 11. 13:29
 14/18 A kérdező kommentje:
huhh azért látom vannak elég durva esetek is...köszönöm a válaszotokat...sajnos én is a kajába szoktam menekülni szerelmi bánatomban:S
2010. júl. 11. 13:58
 15/18 timido ***** válasza:
én is :( négy éve 51 kiló voltam, aztán szerelmi bánat és 78 lettem :((( Azóta diétázom, sportolok, és most 61-62 vagyok. Már nem szenvedek a fiú miatt, viszont a feleslegtől még igen :( És még mindig diétán vagyok. 55 re akarok lefogyni.
2010. júl. 11. 14:23
 16/18 A kérdező kommentje:
ha optimista szemmel a jó oldalát látjuk legalább a magunkra figyelés, diéta,sport,torna stb eltereli a gondolatokat a fiúról:D
2010. júl. 11. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Látom már elég régi a kérdés, de nálam sajnos aktuális. Tegnap szakítottunk, de 2 napja egyszerűen egy falatot sem bírok enni, tényleg nem túlzok, ilyen gyümölcsleveket iszom, hogy legalább egy minimális kalória legyen bennem. Szilárd ételt tegnap előtt este ettem. Alapból fogyóztam hetek óta, de nem sok túlsúlytól szerettem volna megszabadulni, úgy 6-7 kilótól max... most előre félek, hogy úgy fogok kinézni mint egy csoffadt zombi. Amúgy hihetetlennek tűnik, de tegnap előtt óta 2 kilóval vagyok kevesebb. Mit nem adnék, ha nem ilyen áron kéne fogynom... Hozzám nem fog visszajönni, úgyhogy nem tudom mi lesz. Mindenesetre megpróbálok legalább az ebédből enni kicsit, mert nem akarok kórházba kerülni:(
2011. júl. 23. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:

szerelmi bánat miatt fogyok én is.

de ha rámjön a zaba arra gondolok,hogy ha nem eszem meg fogyok,és így tetszeni fogok neki............

2011. aug. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!