Fogytatok már le szerelmi bánattól, csalódástól, szakítástól?
Szia!
A majd 10 éve tartó kapcsolatunk válságba jutott. Az egész úgy kezdődött, hogy éreztem hogy gond van a kapcsinkban. Elkezdtem fogyózni, jobban adni magamra, sportolni. Így kb fél év alatt fogytam 10 kilót. Én egyre szebb lettem, a kapcsolatunk pedig egyre válságosabb:(
Mikor szakításra került a sor, az étvágyam is megszűnt, és a sportba, és munkába menekültem. Így lement még 6-8 kiló. Pár hónap múlva sikerült rendezni az érzelmeinket, és újra összejöttünk. Született egy kislányunk, én híztam 20 kilót, úgyhogy újra fogyózom:(
Most nagyon boldogok vagyunk, sikerült elrendezni a gondjainkat. Mint kiderült, semmi köze nem volt a kinézetemnek a problémáinkhoz. Persze azért vékonyan és csinosan sokkal jobban éreztem magam, úgyhogy nem adom fel!
szerelmi bánat miatt fogyok én is.
de ha rámjön a zaba arra gondolok,hogy ha nem eszem meg fogyok,és így tetszeni fogok neki............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!