Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyhogy 23.5 a testzsirszazal...

Hogyhogy 23.5 a testzsirszazalekom?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok és 75 kg, ferfi

De a testemen nem látszik semmi zsír, lapos a hasam, nem lóg rajta semmi háj, ugyan nem kockás tehát nyilván van rajtam valami felesleg, de pl ha befeszitek akkor látszanak a kockák is. azt írják erre, hogy túlsúlyos vagyok az ilyen kalkulátorok. Én nem hiszem, hogy túlsúlyos lennék, legalábbis rajtam nem látszik, hogy bárhol is logna rajtam a háj egy kicsit is.

2019. júl. 15. 19:13
 1/6 A kérdező kommentje:
26/F
2019. júl. 15. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Az internetes kalkulatoroknek nem kell hinni. Legbiztosabban edzoteremben merik meg a testzsir szazalekodat
2019. júl. 15. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem érnek a netes kalkulátorok, amiknek KETTŐ adatot kell megadni.
2019. júl. 15. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, azért magasság mínusz száz alatt szoktak lenni azok, akiknek tizenakárhány a tzs-jük... ha csak nincsenek kigyúrva. Egyébként ugyanazzal a %-kal van, aki vézna, csont-bőr, de látványosan hasas, és van, aki meg combos-masszív, de nem látszik, hogy hasa lenne. Nem mindenki látványos helyeken tárol.

Persze első helyen én is a mérőalkalmatosságot küldeném el a francba, mert tényleg olyanok, amilyenek...

2019. júl. 15. 22:35
 5/6 anonim válasza:

Figyelj én 181 cm mellé vagyok 78 kg! És 10 éve az összes csaj elutasított azzal hogy nagyon kövér vagyok! Akkor gondolj már bele te sokkal alacsonyabb vagy - majdnem ugyan annyi kilóval!

65 kg-mal lennél normal.

2019. júl. 16. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Emberünknek nyilván mérve lett!

Disztribúció...

Kérdező, a fenekeden, meg a combod felső külső részén sunyin megbujik a zsír! Csípd össze ott a bőröd, nézd meg ;-)

Meg fogsz lepődni

2019. júl. 21. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!