Hogyhogy 23.5 a testzsirszazalekom?
170 cm vagyok és 75 kg, ferfi
De a testemen nem látszik semmi zsír, lapos a hasam, nem lóg rajta semmi háj, ugyan nem kockás tehát nyilván van rajtam valami felesleg, de pl ha befeszitek akkor látszanak a kockák is. azt írják erre, hogy túlsúlyos vagyok az ilyen kalkulátorok. Én nem hiszem, hogy túlsúlyos lennék, legalábbis rajtam nem látszik, hogy bárhol is logna rajtam a háj egy kicsit is.
Figyelj, azért magasság mínusz száz alatt szoktak lenni azok, akiknek tizenakárhány a tzs-jük... ha csak nincsenek kigyúrva. Egyébként ugyanazzal a %-kal van, aki vézna, csont-bőr, de látványosan hasas, és van, aki meg combos-masszív, de nem látszik, hogy hasa lenne. Nem mindenki látványos helyeken tárol.
Persze első helyen én is a mérőalkalmatosságot küldeném el a francba, mert tényleg olyanok, amilyenek...
Figyelj én 181 cm mellé vagyok 78 kg! És 10 éve az összes csaj elutasított azzal hogy nagyon kövér vagyok! Akkor gondolj már bele te sokkal alacsonyabb vagy - majdnem ugyan annyi kilóval!
65 kg-mal lennél normal.
Emberünknek nyilván mérve lett!
Disztribúció...
Kérdező, a fenekeden, meg a combod felső külső részén sunyin megbujik a zsír! Csípd össze ott a bőröd, nézd meg ;-)
Meg fogsz lepődni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!