Lehet formásodni fogyás nélkül?
Szia! Én ma kezdek el tenni a formásodásomért. Normálisan étkezem, napi 2 L csapvíz, semmi üdítő, nincs pékáru, cukor stb. Napi 1 órát biciklizem, és 40 percet tornázom. Szerintem így már látható eredmény lesz szeptemberig ::). De viszont olyan célt tűzz ki magadnak, hogy az "emberi" legyen! Pl. Ne egy hét alatt akarj "bombanő" lenni. Az normális keretek között szinte lehetetlen. Én vezetek egy napló - szerűséget. Egy spirálfüzetbe leírtam mit nem ehetek, mennyi gyümit kell fogyasztanom nap mit nap, milyen tornákat csinálok stb. Így könnyebb. Ha feszesíteni akarsz, akkor valószínű hogy nem feszes a bőröd ( milyen logikus vagyok :D ), vagyis nem izom van ott, hanem egy icipici háj. Na és ezt tehát tornával, és egészséges étrenddel el fogod tudni tüntetni ::). Semmi más nem kell, csak kitartás!
Sok Sikert!
kösz a tanácsokat! :)
már elég régóta tornázom, és a lábam kívűl már tényleg szép feszes csak belül nem annyira... meg a hasamon van egy kicsi háj. ez zavar. remélem te is sikerrel jársz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!