Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet formásodni fogyás nélkül?

Lehet formásodni fogyás nélkül?

Figyelt kérdés
szeretném, ha kicsit tónusosabb lennék (has, belső comb), viszont fogyni nem akarok már. lehetséges ez napi szintű mozgás és normális, egészséges étrend mellett? ha igen, akkor mire látni kb. eredményét?
2010. júl. 10. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én ma kezdek el tenni a formásodásomért. Normálisan étkezem, napi 2 L csapvíz, semmi üdítő, nincs pékáru, cukor stb. Napi 1 órát biciklizem, és 40 percet tornázom. Szerintem így már látható eredmény lesz szeptemberig ::). De viszont olyan célt tűzz ki magadnak, hogy az "emberi" legyen! Pl. Ne egy hét alatt akarj "bombanő" lenni. Az normális keretek között szinte lehetetlen. Én vezetek egy napló - szerűséget. Egy spirálfüzetbe leírtam mit nem ehetek, mennyi gyümit kell fogyasztanom nap mit nap, milyen tornákat csinálok stb. Így könnyebb. Ha feszesíteni akarsz, akkor valószínű hogy nem feszes a bőröd ( milyen logikus vagyok :D ), vagyis nem izom van ott, hanem egy icipici háj. Na és ezt tehát tornával, és egészséges étrenddel el fogod tudni tüntetni ::). Semmi más nem kell, csak kitartás!

Sok Sikert!

2010. júl. 10. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:

kösz a tanácsokat! :)

már elég régóta tornázom, és a lábam kívűl már tényleg szép feszes csak belül nem annyira... meg a hasamon van egy kicsi háj. ez zavar. remélem te is sikerrel jársz ;)

2010. júl. 10. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Konditeremben vannak rá spec gépek. Combközelítő/távolító, törzsfordítóval definiáltabb lesz a hasad, lábhajlító, lábnyújtó, stb.
2010. júl. 10. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet, a test esztétikus formáját az izomzat határozza meg. formásodás= izmosodás. de azon ne lepődj meg, ha a testsúlyod nő, az izom sűrűsége magasabb mínt az egyéb szöveteké. egy ugyanakkora, de formásabb (izmosabb) test éppen ezért nehezebb.
2010. júl. 11. 00:52
 5/5 A kérdező kommentje:
igen arról hallottam h az izom nehezebb. de a háj eltűnik ugye?
2010. júl. 11. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!