Fogyókúra + cukor? SOS
Rendszeresen diétás ételeket rendelek. Ma is így történt, ki volt írva vastag betűkkel, hogy steviaval van édesítve a gyümölcsköret. Megettem, és mielőtt kidobtam volna a dobozt, kíváncsiságból megnéztem a fűszerezést (hús). A felsorolás végére odabiggyesztették, hogy a köret vaníliás cukrot is tartalmaz. Teljesen kiborultam, vettem be zöldkávé kapszulát és felpattantam 40 percre az elliptikus trénerre, hogy hátha kiizzadom a "mérget". Több időm nem volt sajnos. Most ezzel belerondítottam a gyorsan haladó zsírégetésbe, ami zajlik bennem? Őszintén!!!
Egy hónappal ezelőtt eldöntöttem, hogy soha többé nem eszek cukrot (elhíztam, magas a vércukrom stb.) és most nagyon csalódott vagyok, hogy ez történt. :(
Bizonyos gyümölcsök cukortartalma olyan magas, hogy nem is hinnéd.
Tényleg jó lenne az a pszichológus... egyszer cukrot ettél, nem lesz semmi bajod. A fogyás sem áll meg amíg a keretedben benne vagy.
A gyümölcscukor az más. Én a hozzáadott cukorról beszéltem.
Évekig nagy túlsúllyal éltem, tönkrement az egészségem, hát bocs már, ha komolyan veszem a felépülést.
Nem kell mindjárt gyagyásnak titulálni.
Egy alkoholt utáló ember is kifutna a világból, ha tudta nélkül megitatnák vele.
"Egy alkoholt utáló ember is kifutna a világból, ha tudta nélkül megitatnák vele."
Téged senki sem etetett meg a tudtod nélkül semmivel. Ott volt a csomagoláson az információ. Sőt gondolom a honlapon is megtalálhatók az összetevők.
#7 Fröcsögj csak, te rosszindulatú senkiházi. Majd felképel valami "dagadék", hogy nem tudsz a saját dolgoddal foglalkozni.
#8 Ja, sajnos a gyártó is hibázott abban, hogy egy cukortól mentes étrendbe cukrot illesztett. Kb mintha egy norbi update1 termék hátoldalán lesném, hogy tartalmaz-e kristálycukrot. Ez van, majd figyelmesebb leszek legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!