Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mas nyala hizlalha...

Szerintetek mas nyala hizlalhat? Bovebb. lent

Figyelt kérdés

Tudom,hogy beteges a kerdes es hogy ilyen normalis ember fejebe nem fordul meg, mert az enyembe se fordult meg regen , legalabbis sose gondolkoztam el ilyenen. Beteg vagyok tudom, kenyszeres , es probalok meggyogyulni kisebb nagyobb sikerrel egy eveszavarbol de akkor is megnyugtatna a valaszotok, de kerlek ne bantsatok ha megakarjatok mondani hogy egy ***** vagyok akkor valahogy szepen kerlek, mert nem er semmit ha nekem estek...

Szoval azon szoktam idegeskedni,mivel baromira felek a hizastol,hogy allok a villamoson/ buszon barmin es valaki kohog mellettem vagy tusszent vagy mondjuk hozzambeszel es beszedkozbe neha az emberek “kopnek” nyilvan nem telibe nyallal, de ahogy beszelsz ez hozzatartozik , tudjatokna. Es olyanoktol szoktam parazni,hogy ram “”””kopnek”””” es valahogy bejut a szervezetembe - teszem azt hozzaerek a ruhamhoz utana meg a szamhoz , bar nem nyulok indokolatlanul a szamhoz - es majd hizok masnak a nyalatol... mondjatok hogy ugye ez tenyleg iszonyu butasag, vagy hogy ez keptelenseg? :(

2019. júl. 3. 21:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ettől félsz hogy elhízol akkor hogyan eszel?
2019. júl. 4. 00:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Vannak beteg elméleteim, de ez még nekem is sokkoló.

Fordulj orvoshoz, de komolyan.

Ilyen nincs.

Mi hízlalna más nyálban? Olvass míg vársz a pszichológusra biológia könyvet.

2019. júl. 4. 05:28
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Hogy lehet valaki ennyire szánalmasan ostoba?? Kisgyerek, ha már ennyire ráérsz, inkább segíts otthon anyádéknak. Takarítsál ki, tegyél rendet, főzzél, hogy valami hasznod is legyen, ne itt ba...d el a napot!
2019. júl. 4. 07:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Először azt hittem csókolózásra gondolsz, ami szintén abszurd lenne, de ez.... Szerintem komolyan szükséged van orvosi segítségre, mert így nem hiszem, hogy normális életet tudsz élni.
2019. júl. 4. 10:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Még annyira sem hizlal, mint a fürdés, vagy az esőben, párás időben való sétálás.
2019. júl. 4. 23:56
 16/19 anonim ***** válasza:

basszus, tényleg ne vedd rossz néven azoktól, akik szerint pszichológushoz kellene fordulnod.... figyi, ez tényleg nagyon eltorzult és káros gondolkodásmód :c

gondolj bele, mennyivel boldogabb, kiegyensúlyozottabb lehetnél, mennyivel nyugodtabb, ha nem járna ilyen gondolatokon az agyad. jó persze ezt most így nem tudod elképzelni, de hidd el, egy jó szakember nagyon sokat tud segíteni!!!! nem szégyen segítséget kérni, mert magadtól egy ilyenből nem hiszem, hogy ki lehet jönni. (nagyon remélem amúgy csak trollkodsz)

2019. júl. 5. 12:15
 17/19 A kérdező kommentje:

nem veszem rossz neven, de a primitiv megfogalmazasu kommentek meg csak oket minositik. Es de,hogyne tudnam hogy menynivel jobb , nyugodtabb eletem lehetne ha nem lenne ez... tudom, de igyekszem kijonni belole. Regen sokkal sokkal rosszabb volt es nem volt segitsegem abbol is egyedul alltam fel. Nem hiszek a szakemberekbe sajnos. Abba hiszek,hogy en akarom es akkor menni fog. Minden fejben dol el. :)

Barcsak trollkodnek... az tenyleg jobb lenne de sajnos nem.

2019. júl. 5. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:

teljesen igazad van, hogy minden fejben dől el, illetve megértem hogy nem hiszel a szakemberekben...sajnos nehéz jót találni, de iszonyatosan megéri, ha sikerül. tényleg érdemes lenne egy próbát tenni, mert lehet ennél is rosszabb volt a helyzet, de a kérdésed alapján még mindig nagyon extrémül téves az önképed, gondolkodásod :c

a primitív kommentekkel ne foglalkozz, és kitartást kívánok! remélem sikerül rendbejönnöd :)

2019. júl. 5. 12:45
 19/19 A kérdező kommentje:

meglatjuk:)

koszonom szepen , nagyon aranyos vagy!😊 neked is minden jot!

2019. júl. 5. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!