Akik nyersen fogyasztják a keresztesvirágúakat (brokkoli, karfiol, bimbós kel), azok hogy tudják ezt megtenni?
Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nem megy, undorítóak, főleg a bimbós kel, aminek kénes, rohadt káposzta íze van. Van valami jó recept erre vagy akármi?2019. jún. 20. 05:41
1/4 anonim válasza:
Miért akarod nyersen megenni, ha undorodsz tőlük?
Parold,főzd vagy süsd meg.
Amúgy a karfiolt szeretem nyersen, nincs vele bajom. Sok olyan zöldség van, amit nyersen nem finom megenni.
2/4 anonim válasza:
Ízlések és pofonok...
Attól, mert neked nem ízlik, más még szeretheti.
3/4 kiskuszo válasza:
Én csak a karfiolt szeretem ezek közül nyersen bár a többit csak azért nem mert nem próbáltam. Talán te is meg kéne előtte próbáld aztán rá jössz hogy fincsi :)
4/4 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség nyersen enni őket. Főzve (párolva, sütve) nem csak finomabbak, hanem egészségesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!