Ha CSAK halat eszek 2 hétig akkor lefogyok?
Kedves #20-as
Ennek mi koze van hozza?Lusta?Csak mert hamar leszeretnek magamrol dobni par kilot?Ne nevettess😂 amugy is 70% etkezes,30%mozgas
Kerlek,kifejtened ezt igy bovebben,hogy miert rossz ez?Ez kb olyasmi,mint a ketogen dieta,csak nem eszek tejtermekeket,illetve olajos magvakat meg gyumolcsoket.Nem ertem,hogy mi a problemad.Akaratgyenge (vagy mit irtal)?Ugyan,kerlek.Nem tudod,hogy mennyi akaratero kell ahhoz,hogy ne add fel a 2.nap.Igenis nehez meg ez is.
Kedves #16-os
Tudom,hogy mi az egezseges etel.Iment leirtam,hogy miert ennek halat zoldseggel xy idoig.Miutan meglenne az idealis testsulyom,elkerulnem a feher lisztet,edessegeket (bar ezeket most se eszek) meg a keszeteleket,illetve cukros uditoket (ezt se fogyasztom sokszor,neha-neha).Mivel ugye koltozunk,elhataroztam,hogy eletmodot valtok,mert ez igy mar nem mehet tovabb.
OMG...
A saját érdekében és ne azért mert mi ellene vagyunk az "öngyilkos" ötletednek.. keress fel egy dietetikust, aki megmondja, h miből, mennyit egyel hogy ne b*.zd tropára a szervezeted, vagy csak olvass többet a témáról és rájössz, hogy total hülyeség amit írsz! Még ötletnek is borzasztó...
Most ne haragudj, de azért mert költöztök, attól megáll az élet? Nem kell 7 fogásos vacsora, de csirkét sehol sem tudnál elkészíteni natúron? Ne nevettess, kérlek!
Ismétlem: pár napig fogod bírni a hal baromságodat, majd megtámadod az első normális kaját és vagy rosszullétig zabalni fogsz, vagy utána beülsz a sarokba ordítani, hogy te sose fogsz lefogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!