Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha CSAK halat eszek 2 hétig...

Ha CSAK halat eszek 2 hétig akkor lefogyok?

Figyelt kérdés
157 centi vagyok és 65,5kg,fogyni szeretnék,ezért CSAK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK!!A halat persze nem rántva enném,hanem konzerves hal lenne olajban.Nem feltétlen 2 hétig enném csak ezt.Lenne hering,szardínia,sprotni,tonhal stb.Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!

#diéta #tonhal #ha csak halat eszek
2019. jún. 16. 15:57
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Kedves #20-as

Ennek mi koze van hozza?Lusta?Csak mert hamar leszeretnek magamrol dobni par kilot?Ne nevettess😂 amugy is 70% etkezes,30%mozgas

Kerlek,kifejtened ezt igy bovebben,hogy miert rossz ez?Ez kb olyasmi,mint a ketogen dieta,csak nem eszek tejtermekeket,illetve olajos magvakat meg gyumolcsoket.Nem ertem,hogy mi a problemad.Akaratgyenge (vagy mit irtal)?Ugyan,kerlek.Nem tudod,hogy mennyi akaratero kell ahhoz,hogy ne add fel a 2.nap.Igenis nehez meg ez is.

2019. jún. 18. 07:43
 22/30 A kérdező kommentje:

Kedves #16-os

Tudom,hogy mi az egezseges etel.Iment leirtam,hogy miert ennek halat zoldseggel xy idoig.Miutan meglenne az idealis testsulyom,elkerulnem a feher lisztet,edessegeket (bar ezeket most se eszek) meg a keszeteleket,illetve cukros uditoket (ezt se fogyasztom sokszor,neha-neha).Mivel ugye koltozunk,elhataroztam,hogy eletmodot valtok,mert ez igy mar nem mehet tovabb.

2019. jún. 18. 08:20
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Csináld csak dagi, csináld, jó lesz ez neked.
2019. jún. 18. 08:28
 24/30 A kérdező kommentje:
#23 koszonom ezt a kedves kommentet!:)
2019. jún. 18. 08:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: és hol van a szénhidrát, ha ennyire tudod mi az egészséges táplálkozás? Amit te akarsz az a szervezeted éheztetése! Nem jut megfelelő mennyiségű zsírhoz és szénhidráthoz a szervezeted, ami a fehérje mellett ugyanúgy elengedhetetlen!
2019. jún. 18. 16:28
 26/30 anonim ***** válasza:
* de igen, te tudod, h mi az egészséges.. 😂☝🏻 Csak a legalapvetőbb dolgokkal nem vagy tisztában... Nem rosszból tényleg, de legyen már egy kis logikád. Szerinted megtudnál enni annyi halat és zöldséget, hogy tartsd a napi 1300kcal-át? Elmondom, hogy 3.nap után már oklendezni fogsz tőle, vagy olyan falásroham fog elkapni már egy lángos láttán is, hogy hárommal is betolsz majd, míg normál esetben az 1 is elég szokott lenni...
2019. jún. 18. 16:37
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 igen,tudom hogy mi az.Azt is,hogy ezt nem nagyon kene.Es ha veszek hozza feherjeszeletet?Abba van kaloria nem?Van az a zero bar,amit lehet kapni a dmben.6g ch van benne asszem.Abba tuti van kcal.
2019. jún. 18. 16:56
 28/30 anonim ***** válasza:
:D :D :D
2019. jún. 18. 17:23
 29/30 anonim ***** válasza:
83%
Eddig is lehetett sejteni, hogy debil vagy, de ez mindent visz. :D :D :D
2019. jún. 18. 17:24
 30/30 anonim ***** válasza:

OMG...

A saját érdekében és ne azért mert mi ellene vagyunk az "öngyilkos" ötletednek.. keress fel egy dietetikust, aki megmondja, h miből, mennyit egyel hogy ne b*.zd tropára a szervezeted, vagy csak olvass többet a témáról és rájössz, hogy total hülyeség amit írsz! Még ötletnek is borzasztó...

Most ne haragudj, de azért mert költöztök, attól megáll az élet? Nem kell 7 fogásos vacsora, de csirkét sehol sem tudnál elkészíteni natúron? Ne nevettess, kérlek!

Ismétlem: pár napig fogod bírni a hal baromságodat, majd megtámadod az első normális kaját és vagy rosszullétig zabalni fogsz, vagy utána beülsz a sarokba ordítani, hogy te sose fogsz lefogyni...

2019. jún. 18. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!