Ha CSAK halat eszek 2 hétig akkor lefogyok?
Szerintem jo az öteleted viszont mellé kell zöldség . A halat en azt javaslom hogy párolva vagy naturan sütve edd mert az olaj amit a hal magába szí extra kalóriákat tartalmaz. A paradicsomos meg cukrozva van meg meglehetősenn drága is. A real food mindig nyer. Edzeni jársz ? 1 2 súlyzós edzés meg kardio hamar lependerittené rólad a felesleges kgkat. Szerintem fokozatossan szigoritsd a diétat. Hagyd el a finomitott eteleket fehérlisz pl kenyer cukrot. Ha nem akarsz sokat pepecselni főzesel vagy nincs rá lehetőseged akkor egyszerübb eteleket peobálj elkészitteni egyébkent egy 1500 kalóriás etrendel meg edzesel csodakat lehet elérni. Ha stagnál a aúlyod akkor 1300 1200 igy . Egyépként lefogynál halkonzervel is az is egy jo kaja de csakis teljes kiörlésű kenyérel! Azert valami változatosság kellene sztem mert ráunsz hamar es energiad is nagyon nem lenne. Lemozogni kell a felesleget nem le éhezni mert az nem egeszseges.
2019. jún. 17. 01:25
Miért pont konzerves, tele tartósítószeres halat akarsz enni? Ja, h főzni is lusta vagy? Na itt a gond.
Arról nem is beszélve, h a konzerv halak általában tele vannak higannyal. Plane a tonhal. Vagy erre pályázol, a higany mérgezésesre? Erről miért nem írt még senki?!
2019. jún. 17. 08:31
A konzervekben nincs tartósítószer, ne írj már ekkora ökörségeket.
2019. jún. 17. 09:03
14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Tudom tudom,hogy visszajönne,stb..Eletmodot szeretnek valtani,csak elobb leszeretnek fogyni,utana nyilvan egezsegesen etkeznek.55kg a cel,utana abbahagynam ezt.Fozni nincs idom sajnos,koltozesbe vagyunk.Azert ennyire surgos,mivel itt a nyar,es formaba szeretnem hozni magam.Tudom tudom,hamarabb kellett volna,csak vizsgak voltak,es ugy nehez volt kozbe dietaznom.Zoldseget fogok enni hozza,na meg persze probalok 1500-1600kcal kozott enni,hogy tobb ne legyen.Amit koltozunk,elmegyek majd edzoterembe heti 1-2x,meg mellette deszkazok is.:) Johetnek meg valaszok!
15/30 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni,hogy semmi mast nem ennek a halon meg a zoldsegeken kivul.A halbol az olajat leszurnem.
13. Vannak amiben igenis vannak. Lehet nincs ráírva, de ilyen konzerves cuccokban nem szabad hinni. De a legveszélyesebb a higany...
Kérdező, te ezt tudatosítottad vagy csak mész a fejed után? Elmondom neked, h pár nap után, h csak halat fogsz enni, azt éred majd el, hogy kitaccsintod, vagy h egy életre megutaltatod magaddal, majd ezután jól bezabálsz. Ha okosan akarsz fogyni akkor ne légy rest segítséget kérni. Utána hogyan is szeretnél "egészségesen táplálkozni"? Honnan is tudnád h mi számodra a megfelelő étel ha halakon éltél..
2019. jún. 17. 16:39
Kérdező... Mi ez a gyorsan akarok lefogyni? A plusz kilók sem egyik napról a másikra szaladtak rád. Ledolgozni meg annál nehezebb... Azt ne mondd kérlek, h egyetemre jársz, mert kiugrok az ablakon, h ennyi ésszel te diplomát fogsz kapni... Vagy már van...
2019. jún. 17. 16:41
Felejtős.
Idén nyáron is dagadt leszel.
2019. jún. 17. 17:26
19/30 A kérdező kommentje:
Emberek.Miert ne fogyhatnek?De most full oszinten.A hal 0g ch-t tartalmaz,illetve rengeteg feherjet.A zoldseg szintugy.Csak az tartalmaz egy keves szenhidratot,de ugyanugy feherjekbe gazdag.Nem ertem,miert NE fogyhatnek?Foleg,ha mozgok is melle.Oke,oke bevallom,hogy a konzerves hal nem a legegeszsegesebb.Mast nem igen tudok csinalni.Majd koltozes utan ha idom engedi akkor magam csinalom meg a halat.Addig is marad a konzerves hal.Es ha 1300kcal korul eszek egy nap,akkor meg mindig azt mondjatok,hogy nem fogok fogyni?Latszik rajtam,hogy van felesleg azert.Szoval lenne mibol fogyni.
Azért nem fogsz fogyni, mert:
- ostoba
- lusta
- akaratgyenge
vagy.
2019. jún. 18. 07:20
Kapcsolódó kérdések: