Ha CSAK halat eszek 2 hétig akkor lefogyok?
Figyelt kérdés
157 centi vagyok és 65,5kg,fogyni szeretnék,ezért CSAK A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK!!A halat persze nem rántva enném,hanem konzerves hal lenne olajban.Nem feltétlen 2 hétig enném csak ezt.Lenne hering,szardínia,sprotni,tonhal stb.Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!2019. jún. 16. 15:57
1/30 anonim válasza:
Ha eszel mellé zöldséget és kalóriadeficited lesz, akkor simán
2/30 anonim válasza:
Ezt nincs mi alapján megválaszolni. Ha több kalóriát viszel be a hallal mint amit elhasználsz, akkor hízni fogsz, ha kevesebbet, akkor fogyni.
Mellesleg az egyoldalú táplálkozás eleve nem egészséges.
3/30 anonim válasza:
Nem, nem fogysz le, és egyébként ha csak halat ehetnénk, ráadásul pont ezeket az undorító fajtákat, akkor inkább maradnék kövér..
(Megjegyzem, hogy nem vagy kövér szerintem, csak picit husisabb.)
4/30 anonim válasza:
Fogyni kaloriadeficittel, és megfelelő makrókkal fogsz, nem hallal.
5/30 anonim válasza:
Lehetséges, de nagyon meg fogod unni ha nagyrészt erre hagyatkozol. A fogyás nem arról szól hogy kiválasztasz valami egyoldalú dolgot és azt eszed x hétig és akkor lefogysz. Ezért nem működik amúgy a koplalás se. Nem bírható sokáig, aztán visszaszedsz mindent ami esetleg lemegy.
6/30 anonim válasza:
Fúúú, olyan halszagod lenne már az első hét végére, hogy rossz lenne a közeledben is lenni. :D
8/30 anonim válasza:
2 hét alatt akkor sem fogysz le látványosan, ha semmit nem eszel.
9/30 anonim válasza:
Az olajos konzerv hal nem eppen dietaba valo
10/30 anonim válasza:
igen. vagy nem. (CSAK A KÉRDÉSEDRE válaszoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!