Hasonló magasságú lányok hány kilók vagytok? 17L/174/73
Én 176-8 körül vagyok és 72 kiló. Egy év alatt sikerült 30 kilót leadnom, úgyhogy már sokkal jobban érzem magam, de még mindig van rajtam bőven felesleg. Persze sokan mondják hogy tok vékony lettem, ne fogyjak tovább, de ezt csak azért mondják mert magamhoz képest lettem vékonyabb, amúgy még mindig bőven átlagos az alkatom :D Még 3-4 kilót szeretnék leadni, vagy csak kicsit izmosodni, formasodni, amire mostanság eléggé rafekudtem, neked is ajánlom ha még elégedetlen vagy magaddal.
20/L
3. Annak akinek fogalma sincs mi lehet az egészséges testsúlya mert pl kiskora óta küzd a hízással, annak IRÁNYMUTATÁSKÉNT teljesen jó a testtömegindex.
Nekem se lenne fogalmam arról mi az a tartomány amiben lennem kéne a magasságomhoz fogyás után (valahol 58 és 75 között- ez alapján 65-68 lenne a legideálisabb), ha nem néztem volna meg a BMI-t.
Aki sose volt átlagos testalkatú, honnan tudná? A testkép eléggé zavaros, főleg azoknál akik szinte egész életükben túlsúlyosak voltak. Én is így vagyok ezzel, és elkezdtem lefogyni már, a tükörben semmi változást nem látok, csak képeken ha visszanézem. De nem biztos, hogy ha elérem az ideálisnak tűnő súlytartományt, rögtön látni fogom, hogy ez sok-e vagy sem. Az átlag ember meg nyilván nem testépítő, hogy a BMI csalóka legyen az izmok nehézsége miatt.
Remélem ez így érthető, felfogható.
Ez nagyon jó eredmény, gratulálok!
Én 170 cm-hez 64 kg vagyok. Elsősorban a bőrömet szeretném feszesíteni, izmosodni,fogyni nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!