Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző az ilyen...

Mennyire jellemző az ilyen testalkat? (vékony test, nagy mell)

Figyelt kérdés

Szia! Ezt a kérdést csak kíváncsiságból teszem fel, mert érdekelne hogy a te környezetedben mennyire jellenzőek az olyan lányok, akik genetikából adódóan karcsúak (50-53kg/165-170cm) mégis TERMÉSZTESEN nagy mellel rendelkeznek, pl C (esetleg D) kosár, vagy teltebb B.

Nekem van egy barátnőm aki pont ilyen, és amikor megláttam melltartó nélkül nagyon elámultam. Azt hittem push up-osat hord, de kiderült hogy nem és kb ugyanúgy nézett ki a mell melltartó nélkül is. C kosaras, úgyhogy kicsit irigylem, mert én meg itt vagyok semmi mellel + kis felesleggel.

A te környezetedben ez mennyire jellemző?

2019. jún. 9. 13:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valamit félreértettél, én nem féltékeny vagyok idegen emberekre, inkább csak nehezen hittem el a leírtakat, de végülis megmagyaráztad, úgyhogy legyen igazad a féltékeny részét kivéve.
2019. júl. 23. 20:14
 12/12 anonim válasza:

Én ismerek egy ilyen nőt, de szerintem ő csak hazudja, hogy természetes.

Vékony, törékeny alkat, a csontjai is picik, az egész nő kis madárcsontú, de hatalmas, kb D cicije van. Ő azt állítja igazi, de fene tudja. Szerintem nem az. Főleg, hogy tinikori (16-17 éves) képein pont ilyen alkata volt, csak kb nulla mellel.

febr. 13. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!