Mennyit ér ez a mozgás?
Azért ez is ér valamit. Főleg, ha az étkezésedre is figyelsz, illetve ha csak lehetséges, lift helyett használj mindig lépcsőt. Ha hamarabb szállsz le a villamosról 2-3 megállóval, vagy bicajjal mész munkába, az is hatásos lehet, de ez csak az étkezéssel együtt megy.
Ja és csak fokozatosan, először csak 3 emelet, s aztán 5,8,10,15.
sok sikert!
inkább a sima húst vacsorázd a virsli nagyon zsíros.
Amugy miért hiszi azt mindenki, hogy a virsli fogyis kaja???:D
Szia! És a hétvégékkel hogy állsz? Az két nap, ami alatt végezhetsz kicsit hosszabb ideig edzéseket. Én is voltam 100 felett, ezért tudom hogy az ízületek a legnagyobb probléma, nem is a kitartás, vagy állóképesség.. Van vízi spinning (vízben tekersz egy biciklit, én ezt csináltam, és mivel vízben van, nem megterhelő), vagy vízi torna. Azt hiszem aquacycling néven fut, vagy hasonló, de ezt ajánlom. Vagy konditerem, és kérd személyi edző segítségét. Tudom, ezzel eltértem a kérdés lényegétől, de gondoltam leírom.
Még annyi, magamból kiindulva (hogy a kérdésre is válaszoljak), nekem a térdem nem bírta volna az ennyi lépcsőzést. A patikában van Dona nevű porc erősítő por, az segített nekem, de csak pár hónap után mondtam hogy hú, nem recseg a térdem:) Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!