Fogyás után ti könnyen átálltatok az új külsőtökre?
Figyelt kérdés
Nekem nehezemre esik vékonyabbnak látni magam. Mondjuk még 5 kg hátra van, de ez a 11 kiló fogyást csak onnan tudom, hogy látom a mérlegen, a ruháimon, mondják mások, de a tükörben még sajnos nem. :/2019. máj. 8. 13:07
1/2 anonim válasza:
Èn még ettől messzev
vagyok... de csinàlj előtte utàna képet és tedd egymàs mellé.;) Körméretek centiben... ilyenek. Az ember a tükörben veszi észre utóljàra....
2/2 anonim válasza:
Én 18 kilót fogytam, és nem különösebben látom. Persze nyilván látom a ruháimon, de mivel még így is husis vagyok, és még lenne mit fogyni, csak azt látom, hogy milyen nagy még a combom. Rengeteg dicséretet kapok minden nap, de én még mindig nem fogtam fel agyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!