Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alakról?

Mit gondoltok erről az alakról?

Figyelt kérdés

170/60 csípő: 100 cm derék: 70 cm mell: B kosár

Mostanában egyre nehezebben találok magamnak nadrágot mindegyikben ducinak érzem magam. Combon van egy kis felesleg máshol semmi, de hiába fogynék onnan attól a csípőm ugyan olyan széles és ott sincs semmi felesleg. Úgy érzem a felső testem tökéletes alsó testem meg borzalmas. Más szerint semmi baj sincs velem, de én nem érzem így. Ti mit gondoltok egy ilyen alakról? (nem küldök képet)

2019. máj. 1. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

Valószínűleg körte alkat vagy. Sporttal lehet formálni valamennyire ha nem tetszik, de a tested arányai nem fognak megváltozni. A súlyod egyébként jó a magasságodhoz, kövér/nagydarab tuti nem vagy, egyszerűen ilyen a testalkatod, ezt el kell fogadni.

Ezzel nincs baj, sokaknak tetszik ez. A sporton kívül annyit tehetsz, hogy olyan ruhákat keresel amik előnyösek az alkatodhoz.

2019. máj. 1. 13:38
 2/10 Miss Endzsi ***** válasza:
43%
Sokan szeretik a körtét, nincs vele baj.
2019. máj. 1. 14:01
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem semmi baj vele.:)

Én csak remélni tudom, hogy amikor lefogytam 100 centis csípőm lesz, de ha 104 az se tragédia. Amúgy 175 centi vagyok és inkább homokóra alkat, nem vágyom arra, hogy vékony legyek, 65 kg-val már nagyon boldog lennék.

A te alakoddal semmi baj nincs, a körte szép és nőies:) Örülj neki. Ilyen adatokkal kizárt, hogy duci legyél. Nem a csontos formátlan se segge se melle modelleket kell követni hidd el. Nem attól leszel csinos.

2019. máj. 1. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha csak ezekből a számokból kell kiindulni, szerintem nagyon jó.
2019. máj. 2. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy kép nélkül nincs értelme elemezni a számokat...
2019. máj. 2. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress a neten hasonló alkatú nőket, és olyan képet linkelj. Látod, mindenki azt írja, hogy teljesen jó, de te mégsem érzed jól magad a bőrődben. Így érdemben senki nem fog tudni segíteni.
2019. máj. 2. 11:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Jól érzem magam a bőrömben örülök, hogy nem vagyok gebe de öltözködni nagyon nehéz ezzel az alakkal. Akartam képet küldeni, de csak ezt találtam ami hasonló..

[link]

Kb. ilyen aranyú a derék-csípőm de hastájon nincs semmi felesleg combom hasonló

2019. máj. 2. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nekem kifejezetten tetszik. ;)
2019. máj. 2. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez számomra nagyon vonzó alak. Nekem mindig tetszett a homokóra alak, de itt nem számít, mivel ha te nem érzed jól magad, hiába fog csorogni száz pasi nyála is utánad, önmagadnak kell megfelelned. Szóval ha fogyni akarsz, vagy ilyesmi akkor edz, étkezz tudatosan. :) 21/F
2019. máj. 2. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem szerencses vagy. Mindig inkabb noies korte akartam lenni, de en meg ez a forditott haromszog vagyok mint pl renee zellweger. Amig vekony az ember ez nem akkora gond de amint felszed egy kicsit... hat lattad hogy nezett ki a bridget jonesban. Sokkal elonyosebben hiznak a kortek es homokorak mint mi.

De ha lefogyok szeretem a csontos szep vallam, kulcscsontom, hogy a labam mindig szep tonusos es a fenekem se nagy. Talald meg te is magadon amit szeretsz. Es baratkozz meg a testeddel. Mert csak ez van es azert van hogy eld az eletet bennd ne pedig buslakodj.

2019. máj. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!