165cm-es nőnek hány kg-nek kellene lennie hogy s méretet
tudjon hordani?
Figyelt kérdés
Jelenleg sok kg vagyok de végre megvan a probléma. Ha kibújik a baba neki kezdek a hormonterápiának és remélem a sport mellett (amit eddig is csináltam) végre látszódni is fog az energia befektetés.
2019. ápr. 22. 11:04
1/9 anonim válasza:
164 cm vagyok, 49 kg-al és S méretet hordok.
2019. ápr. 22. 11:08
2/9 anonim válasza:
Ez azért sok mindentől függ. Az izom nehezebb mint a zsír. Van aki genetikailag is jobb izomállománnyal rendelkezik mint a másik. Mindenkinél más és más az izom és zsír eloszlás. Van aki combban és csípőben erősebb, akár csak szélesebb a medence csontja és ugye csontból nem lehet fogyni, lehet soha nem fog tudni s-es méretet hordani nadrágból. Volt munkatársam állandóan sanyargatta magát, anorexiás volt, tipikus vasággyal 40 kg, de combból nem ment le neki.
Én 162 cm, az első babám után 57 kg-mal jó volt rám az s méret. Most a második után lehet nem fogok tudni én sem már csak m -et hordani. Mert szétcsúsznak a csontok, szétnyílik a hasizom, megváltozik az egész test.
2019. ápr. 22. 11:16
3/9 anonim válasza:
165 cm-nél 54 kg-osan hordtam S méretet
2019. ápr. 22. 11:44
4/9 anonim válasza:
169 cm és 83 kiló vagyok, legutolsó nadrágom S-es volt, amit vettem. Felsőből L-eset hordok.
2019. ápr. 22. 12:38
5/9 anonim válasza:
Utolsó, ezek szerint te erős alma alkat vagy. Nem akarsz fogyni? Én olyan magas vagyok, mint te, és pont 83 kg-osan döbbentem rá, hogy durván elhíztam. 5 hónap alatt leadtam zsírból 20 kilót, ennek már másfél éve. Abban az időben én mindenből 46-os méretet hordtam, még egy kicsit híztam volna, és jöhetett volna az XL méret. Most 60 kilósan már S-eseket hordok.
2019. ápr. 22. 12:42
6/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy fogynom kéne, a testzsír százalékom 21%. Sokat sportolok, a felsőtestem erős, széles a vállam és keskeny a csípőm, inkább fordított "V" vagyok.
2019. ápr. 22. 14:55
7/9 anonim válasza:
160 cm 80 kg vagyok, M-es pólókat hordok.
2019. ápr. 24. 15:35
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor velem valami gond van. 165cm 75 kg vagyok és xl ruhákat hordok.
2019. ápr. 25. 17:43
9/9 anonim válasza:
A ruhaméretek nem a súlytól függnek, hanem a körméretektől. Másrészt a méretezést semmi sem szabályozza,én pl. XS-XL-ig terjedő ruhákat hordok, mind ugyanakkora egyébként.
Ha S-est akarok, akkor veszek pl. LIDL-ben leggingst, mert ott az a méret a jó. 168cm és 61-62kg vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!