Miért nem ismerik el sokan, hogy a testalkatot befolyásolja a genetika?
Vannak ismerőseim, akik rengeteget esznek, mégsem tudnak hízni, nagyon vékonyak. Van, aki sportol, de van, aki teljesen mozgásszegény életmódot él.
Mégis ilyen testalkattal rendelkeznek:
Meg vagyok én, aki kb gyerekadagokon élek, semmi cukros ital, semmi chips, semmi csoki, sportolok (napi 30-60 perc), mégis bögyös-combos alkat vagyok.
Nem vagyok kövér, nem is voltam soha, volt, hogy sikerült kilókban leadni valamicskét, de akkor is ilyen maradtam, a ruhaméretem pl egyáltalán nem változott.
Olyan, mint az első képen, soha nem leszek, épphogy van egy pici rés felül a combom közt (aztán alatta egy pontban össze is ér :/ )
Nem az a kérdés, hogy "Miért van ez?", hanem hogy az emberek nagy része miért tagadja az egyértelműt: Hogy szerepet játszik ebben is a genetika.
Miért jó belerúgni másokba, meg hamis állításokkal etetni, hogy "Te is lehetsz olyan, csak nyilván nem tettél meg mindent"
Izmosabb combom lehet, ezen rajta is vagyok most, de vékonyka nem lesz, ha megszakadok se.
Nem vagyok túlsúlyos, és nem zabálok, de ezt kifejtettem a kérdésben is.
Nagyon keveset eszek kiskorom óta, sportolok, és mindenhová gyalog járok.
Nem azt mondtam, hogy feleslegem van, és lóg a hájam, hanem hogy alkatilag nem vagyok vékonyka, hanem átlagos, combosabb, mellesebb.
50kg-san se voltak 34-es ruháim, mert én meg magas vagyok, és akkor se jött fel rám, mert a csípőmön nem ért be, holott kiállt a medencecsontom, 38-ast hordok 14 éves korom óta (simán jók rám az akkori ruháim, nem nőttem azóta, holott 25 elmúltam)
De miért nem akarja senki megérteni a kérdést?
Nem írtam még ki ezt, de láttam én is, hogy van több, hasonló kérdés.
Dehogy akarok én 34-est hordani, csak egy válaszra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!