Hogy reagál a test a hoaszú tiszta étkezés után a rossz minőségű ch forrásokra?
A szervezet nem tudja, hogy a CH tiszta vagy sem, csak azt, hogy ott van és mennyi.
Emellett a fél liter üdítötöl csak akkor híizk bárki is, ha ezzel lépte túl a napi kalóriakeretét, egyébként nem.
2-es
Akkor a komoly testépitők és rengeted más hiteles,vagy nem hiteles személy miert hitetik el velünk hogy van gyors ch és komplest ch?
Ha a testepitők hulyek ehhez az egeszhez akkor ki ert ehhez?Te? En nem ertek hozzá,azert is irtam ide..
Masra nem is nagyon lehet gondolni :)Egyszerű és az osszetett azenhidratokról irtam.
Eleg nagy hangsulyt fektetnek az egyszerű aze hidratok elkerulesere.Gondolom volt alapja hogy a egyszerű ch-t este mar nem ajánlott bevinni mivel lefekves elott mar nem egetunk el sok kaloriat és a magas GI index miatt konyen atmegy a zsirparnakra,foleg ha a glikogen raktarak tele vannak.En ezt igy taniltam es ez szerint etkezem.Ha rosszul irtam valamit,akkor szivesen olvasnek hasunos es ertelmes mondatokat tőled.Köszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!