Hogy lehet azt kibírni hogy körülötted mindenki eszi a jobbnál jobb kajákat te meg diétázol és csorog a nyálad?
Én diétázom! És van mikor csorogna a nyálam. Nos akkor jön az hogy kérek egy harit, vagy egy picit veszek magamnak.
Nincs értelme teljesen elzárkózni a jó falatoktól. Szerintem ez az oka, ha valaki jo-jozik. Mert ilyenkor megvonja, aztán nem bírja tovább...
Én 19 kilót fogytam, és megeszem a jó falatokat, de mértékkel. És mondjuk a következő étkezésnél joghurtozok, vagy almázom.
Nekem nem csorog a nyálam. Az én diétám olyan, hogy észre veszem, hogy ja, én most diétázom? Jól főzök, és rengetek friss (és nyers) zöldséget meg gyümölcsöt eszem minden étkezéskor a főtt kaja mellé, nekem nincs meg az, hogy akkor most valami hiányzik, és bámulom azt, aki süteményt vagy pizzát eszik, mert egyszerűen nem hiányzik.
Tipp: használj zöldfűszereket, a diétának sem kell feltétlen íztelennek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!