Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet azt kibírni hogy...

Hogy lehet azt kibírni hogy körülötted mindenki eszi a jobbnál jobb kajákat te meg diétázol és csorog a nyálad?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérek szépen.
2008. nov. 11. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pl úgy, hogy nem ész nélkül fogyókúrázom, hanem normális diétát folytatok, és mégis peregnek rólam a kilók. Ugyanazt eszem mint a többiek, csak kicsit másképp. Ha 90 napos meg más agyament szarságokat csinálnék, tuti hogy nem bírnám ki.
2008. nov. 11. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

Én diétázom! És van mikor csorogna a nyálam. Nos akkor jön az hogy kérek egy harit, vagy egy picit veszek magamnak.

Nincs értelme teljesen elzárkózni a jó falatoktól. Szerintem ez az oka, ha valaki jo-jozik. Mert ilyenkor megvonja, aztán nem bírja tovább...

Én 19 kilót fogytam, és megeszem a jó falatokat, de mértékkel. És mondjuk a következő étkezésnél joghurtozok, vagy almázom.

2008. nov. 11. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
A fogyókúra halála ha éhezteted magad!!!Edd ugyan azt mint a családod,csak kevesebbet!A jó sültek mellé köretnek se krumplit,se rizst ne egyél.Edd inkább savanyúval,így lelkiismeretfurdalás nélkül bármennyit ehetsz!Kevesebb kenyér és tészta ez is még a titka.És ha megennél egy krémest,hát edd meg,majd legfeljebb 1 nappal később leszel sovány!Én így csináltam 6 hét alatt 12 kg-ot fogytam!
2008. nov. 11. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű: tanulj meg főzni ízletes diátás ételeket. Ami egészséges, az nem kell hogy íztelen legyen!
2008. nov. 11. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem csorog a nyálam. Az én diétám olyan, hogy észre veszem, hogy ja, én most diétázom? Jól főzök, és rengetek friss (és nyers) zöldséget meg gyümölcsöt eszem minden étkezéskor a főtt kaja mellé, nekem nincs meg az, hogy akkor most valami hiányzik, és bámulom azt, aki süteményt vagy pizzát eszik, mert egyszerűen nem hiányzik.

Tipp: használj zöldfűszereket, a diétának sem kell feltétlen íztelennek lennie.

2021. máj. 24. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!