Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jót tesz a léböjt kúra vagy nem?

Jót tesz a léböjt kúra vagy nem?

Figyelt kérdés
Két napos kúrát szeretnék csinálni,180 centi vagyok 68 kiló. Addig nem akarom elkezdeni, amíg meg nem győződtem róla, hogy nem ártalmas, de van ahol azt mondják, hogy jó és mindenkinek kéne, van ahol pedig azt, hogy rossz és nagyon egészségtelen. Most akkor melyik? És légy szíves normális válaszokat írjatok, ne pedig rémtörténeteket, hogy kisz@rom tőle a vesém és az izmaim meg elrothadnak! Köszönöm!
2010. júl. 5. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
reméljük, nem fogyni akarsz vele
2010. júl. 5. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót. Ha ilyenekkel kínzod a szervezeted, akkor az "bosszút áll", vagyis amint ismét szilárd táplálékhoz jut, túlélő üzemmódra kapcsol, mert ugye ki tudja, mikor kap újra kaját, és mindent elraktároz. Nem mész vele semmire. :)
2010. júl. 5. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy pár napos lébőjtkúra még jót is tesz. de sok frissen facsart gyümölcslevet illetve levest is egyél.mert valamennyi energia kell. 2 napnál ne csináld tovább.
2010. júl. 5. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából nem fogyni szeretnék, hanem méregteleníteni, meg feltöltődni, de akkor valami mást választok. Egyébként mozgok rendesen úszok, és futok, és egyébként sem vagyok hízékony. Egyébként pontoson mi történik a szervezetünkben böjtölés közben?
2010. júl. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!