A 38-as es 34-es ruhameret kozott mennyi a kulonbseg kiloban?
A centik számítanak. Nem igazán a testsúly a mérvadó, mert mindenkire másmilyen mértékben rakódik le a felszedett túlsúly. Van aki szinte csak hasra-derékra hízik és 100 kilósan is vékony lábai vannak, és van olyan is aki inkább fenékre, csípőre combokra hízik jobban. És olyan is aki arányosan mindenhová.
Pl Anyám nehezebb mint a nővérem kilókban, mégis kisebb nadrágot hord, mert más az alkatuk, és másképp híznak. Anyunak keskeny a csípője mellre, hátra és hasra hízik. A nővéremnek széles a csípője akármint csinál, hiába 180 centihez 64 kiló, a csípője akkor is 100cm ami amúgy szerintem szép és nőies csípő, én is olyasmit szeretnék ha lefogytam. Akkor is ennyi centi volt, amikor 58 kgra fogyott.
Anyámnak van súlyfeleslege, nővérem meg elég vékony.
Valóban ennek így semmi értelme. Nekem is van 36-os nadrágom, 40-es is, mindkettő jó. Farmerből is 28as és 30as is van.
Felsőből inkább S-es kell, pedig nem vagyok körte alkat.
54 kg-osan jók voltak az XS-es ruhák, nadrágok. Most 63 vagyok, S/M
Egyrészt nincs előírás vagy bármilyen szabályozás a ruhák méretezésére, így mindenki azt ír rá, amit akar. Van passzentos XS-es pólóm, amire rávehetek egy passzentos XL-es pulcsit. De van olyan XS-es pulcsim, ami alá egy kosárlabdát is el tudnék rejteni.
Másrészt a ruhákat centik alapján készítik, nem pedig kilók alapján. Ahogy már előttem is írták, nagyon másképp nézhet ki két ember ugyanakkora súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!