Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Biztos módszer ráncosodás ellen?

Biztos módszer ráncosodás ellen?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és az arcom kezd megereszkedni. Nem olyan vészes a helyzet de ha a kezemmel "feltolom" az arcom látszik, hogy szép feszes mint régen most viszont, az az arc rész teljesen megereszkedett az orrom mellett látszódnak a csíkok, és teljesen kétségbe vagyok esve, mi lesz még később? ha valaki tud valami házilag elkészíthető kotyvalékot ami ÉR is valamit írja le nekem! (: A méregdrága kencefickben nem hiszek, és szerintem még fiatal is lennék azokhoz... köszönöm!
2010. júl. 4. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

"de ha a kezemmel "feltolom" az arcom"

foglald le magad valamivel, nagyon unatkozol 18 évesen

2010. júl. 4. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne járj szoliba, kerüld a sok sminket, a cigit, a sok alkoholt. Ezek mind tönkreteszik a bőrödet (is). Esténként kend be valami egyszerű, bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel, próbálj nagyokat aludni, amikor teheted.
2010. júl. 4. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod mit csinálnak a sztárok? Napi kb 4 liter vizet isznak. Jó lehet, hogy még a sok kencefice is belesegit de a viz nagyon jó a bőrnek. Én is rengeteget iszom, 4 litret nem épp de 2-3at mindig. Jó a bőrnek, jó a szervezetnek,szebb az arcom és már nem is tudom mióta, hogy egy pattanás sincs az arcomon. Mondjuk az is közre játszik, hogy nincs káros szenvedélyem (na jó néhanapján az alkohol, de egyáltalán nem cigizem) és a zsiros, gyors kajákat is kerülöm.
2010. júl. 4. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Előbbi vagyok, még eszembejutott valami. Szoktam párolni kamillával és durva törölközővel törölgetem utána az arcom. Nagyon kitisztitja a bőrt és feszesit is szerintem. A másik meg a tojássárga, egy tojás sárgáját felkened az arcodra és megvárod mig megszárad, majd lemosod. Iszonyat jól feszesit. És van aloe verám, azt is szoktam kenni éjjelre köze, az is nagyon jó.
2010. júl. 4. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!