Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Torna minden nap vagy minden...

Torna minden nap vagy minden másnap?

Figyelt kérdés
Én spec. Bíró Ica Testszépítés című DVD-jét használom minden másnap. Ez elég vagy szükséges lenne naponta? Kb. 30 kg-ot szeretnék fogyni.
2010. júl. 2. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Én minden másnapra szavazok. Ha mindennap megcsinálod, egyrészt izomlázad lesz, másrészt egy idő után beleunsz- én legalábbis beleuntam Rubint Rékába. Most Training With Tammy és Rubint Rékát kombinálom, minden másnap.
2010. júl. 2. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
30 kg nem nagy gond. Ne erőltesd magad. Ha emlékszel rá, hogyan ment ez fel rád, akkor most épp az ellenkezőjét kell tenned. Gyakorlatilag ugyanannyi idő alatt le is megy rólad.
2010. júl. 3. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én minden napra szavazok:), ugyanis én is azt csinálom. (4félét váltogatok,hogy ne unjam meg)
2010. júl. 3. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden másnap javaslom.Egyik nap nagyon nyomd meg aztán hagyd épülni az izmokat.Van amikor 2nap kihagyás is kell:))

fitnesz edző

2010. júl. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!