Torna minden nap vagy minden másnap?
Figyelt kérdés
Én spec. Bíró Ica Testszépítés című DVD-jét használom minden másnap. Ez elég vagy szükséges lenne naponta? Kb. 30 kg-ot szeretnék fogyni.2010. júl. 2. 22:03
1/4 anonim válasza:
Én minden másnapra szavazok. Ha mindennap megcsinálod, egyrészt izomlázad lesz, másrészt egy idő után beleunsz- én legalábbis beleuntam Rubint Rékába. Most Training With Tammy és Rubint Rékát kombinálom, minden másnap.
2/4 anonim válasza:
30 kg nem nagy gond. Ne erőltesd magad. Ha emlékszel rá, hogyan ment ez fel rád, akkor most épp az ellenkezőjét kell tenned. Gyakorlatilag ugyanannyi idő alatt le is megy rólad.
3/4 anonim válasza:
én minden napra szavazok:), ugyanis én is azt csinálom. (4félét váltogatok,hogy ne unjam meg)
4/4 anonim válasza:
Minden másnap javaslom.Egyik nap nagyon nyomd meg aztán hagyd épülni az izmokat.Van amikor 2nap kihagyás is kell:))
fitnesz edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!