Hány kilónak nézek ki? (Kép)
Figyelt kérdés
És szerintetek hány kiló plusz lehet rajtam?
155cm vagyok és 19 éves.
(Kicsit zavaros a testképem ezért kérdezem. Én elvileg 5-10kg pluszt mondanék)
2019. febr. 26. 17:47
31/37 anonim válasza:
Gyurjál hasra, úgy feszesebb lesz és laposabb lesz, meg lásd!
34/37 anonim válasza:
A fenék illetve a mell miért nem látszik? Teljesen el vagy takarva szval akár mindegy is lehetne! De egyébként nincs nagy hasad, szép lapos. Még most sem derült ki számomra hogy, hogy lehetsz 55 kg.
Jó a mérleg?
35/37 anonim válasza:
SZerintem 45 kg körül lehetsz és közöd nincs a súlyfelesleghez. Vékonynak nézel ki.
36/37 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű, tökéletes alakod van :D
Egy pszichológus tényleg jó ötlet lenne.
L
37/37 anonim válasza:
Biztos,hogy 55 kg vagy? Kevesebbnek tűnik. Én 17 cm-el magasabb vagyok nálad és 59kg,de én zsurmibbnak látom magam. Én a magasságodhoz képest inkább 48-50 kg-ot mondtam volna. És el ne kezd "fogyózni",max ha zavar,formáld,izmosítsd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!