Tényleg ennyire az alkat határozza meg a kilók eloszlását?
Húgom 169 cm és 70 kiló, alma alkat, és jelenleg szó szerint akkora hasa van, mint egy 8 hónapos terhes nőnek. Ami azért nem szép látvány.
Én a 163 cm-hez vagyok 70 kiló most, de nekem homokóra alkatom van, tökéletesen eloszlik a súlyom és a 40-es ruháimban is nagyon szexinek érzem magam.
Viszont tudom, hogy ez a súly számomra már egészségtelen, úgyhogy egészségügyi okokból szeretnék 65 kilóra lefogyni.
A húgom BMI-je rendben van, mégis ráférne a fogyókúra. Nekem soha senki nem tett megjegyzéseket arra, hogy most már ideje lenne fogynom, ha szükségét éreztem, magamtól próbáltam változtatni. Húgom viszont újabban csak szénhidrátot zabál szénhidráttal. Nem tudom, hogy miért csodálkodik azon, ha 90 cm felett van a derékmérete.
Az enyém még túlsúllyal is csak 76 cm, tehát az egészséges 80 cm-es határ alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!