Ismertek vmi olyan csokit illetve édességet, aminek nem olyan magas a kalóriatartalma, és amit akármelyik boltba lehet kapni? Pl: sparban, pennyben, coopban.
Pl.: a fitt túrórudi
( amelyiknek fehér a bevonata)
De ha tudtok ilyeneket, akkor írjatok még.
Fontos lenne.
1 fitt túrórudiban a tömege miatt több a kalória mint egy simában.
A csokiban sok kalória van, ha nem fér bele ne egyed
Étcsokit szoktam venni, a Boci csokiból pl 1 csík kb 60 kcal csak és bármelyik boltban lehet kapni. Illetve a Müller light tejberizsei is jók, de ez inkább akkor ha mondjuk tízórainak akarsz vmi édeset (kb 200 kcal egy doboz, de laktató).
De akár vegyél sima túrót és keverd össze édesítővel és gyümölcsökkel. Esetleg vegyél cukrozatlan kakaóport és valamilyen növényi tejjel meg édesítővel készíts kakaót vagy a Mizo light kakaója is jó, csak abban túl van tolva az édesítő és nagyon kiérződik.
Én csokis müzli
Lightos yoghurtok, kakaó, turmix, smoothi is megfelel egy édességnek
Otthoni almáspite vagy muffin is tökéletes
Vagy ilyen zabkása esetleg gabonapehely féleségek
Coopban vannak olyan gyümölcsös szeletek, az nagyon finom, olyat gyakran eszem.
Pennyben a Wawel csoki nagyon olcsó, heti 3x eszem belőle 30grammot, sokáig elég.
Sparban a cerbona müzliszeleteket szeretem, a kókuszos a kedvencem.
Én napi 150g szénhidrátot eszem, megfelelően elosztva ezek beleférnek a diétámba napi rendszerességgel, fogytam már 15 kg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!