A stria eloszor mindig piros színű?
Figyelt kérdés
Most az előbb láttam a tükörben a hasam alatt ilyen félgömb alakban /mintha vki oda harapott volna/ egy fehér csíkot. De előtte nem volt se piros se semmi meg igazabol S-es a ruha meretem es jarok futni. Mi lehet?2018. dec. 26. 09:09
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy stria de simán lehet egy benyomódás is.
Ha fogytál sokat, vagy hirtelen nőttèl akkor az valszeg stria.
Hogy lehet eltüntetni?
Sehogy, legfeljebb idővel eltűnik már ha eltűnik.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez ilyen szinte egyik napról,percről a masikra volt...Varok egy kicsit mert most a jobb oldalrol mintha eltűnt colna
2018. dec. 26. 09:32
3/7 A kérdező kommentje:
*volna
2018. dec. 26. 09:33
5/7 A kérdező kommentje:
Eltunt. Teljesen,mert amugy is érzékeny a borom szóval lehet csak megkarcoltam nem?
2018. dec. 26. 10:12
6/7 anonim válasza:
Ok, akkor neked nem stria volt.
Azért válaszolok a kérdésre: nem mindig.
Nekem minden striám testszínűnek indult, gyengén látszanak.
7/7 anonim válasza:
A stria nem egyik pillanatról a másikra alakul ki, mint ahogy írod. Először lilás színű (terhesség idején), utána halványul és akkor lesz fehér. Neked nem striád van-volt. Nem is tudom, hogy jutott eszedbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!