Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás sokat segít egy...

A futás sokat segít egy fogyókúrában?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
:D Igen "elég" sokat :))))) Én tavaly fogytam 20 kg-t és futottam, és szerintem anélkül esélyem se lett volna!
2010. jún. 27. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Az csúcs!Mennyi idő alatt?Egy héten hányszor futottál és mennyi ideig?
2010. jún. 27. 15:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is szeretném tudni :)
2010. jún. 27. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:

segít!

én 2 hónapja fogyózom. az első hónapban csak a táplálkozáson változtattam és semmit sem ért.

nagyon elkeseredtem abba akartam hagyni az egészet aztán egy haverom elrángatott futni.

kisebbfajta csoda volt!

azóta heti 3 vagy 4-szer futok kb 15-20 percet(sajna csak ennyit bírok) utána mikor hazamegyek egy 30-40 perces edzés következik( online nézhető torna has és lábizom erősítő gyakorlatokkal). A fogyókúrás kajákat elhagytam azt eszem amit eddig(és imádom) is és mégis fogytam már 3 hát alatt 3,5 kilót. A legjobb az hogy sokkal többnek tűnik, mert a hasamnak valahogy tartása lett, nem plöttyen úgy előre úgyhogy most az új elhatározásom éppen nem a fogyás, hanem hogy izmosodjak. :)

2010. jún. 27. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A lényeg a fokozatosság, ha először csak 20 percet bírsz, akkor csak annyit fuss, de hidd el, nagyon gyorsan belejössz, és már magad igényled a több futást, és folyamatosan emelheted az adagot. Csak kezdd el, és érezni fogod, hogy egyre többet bírsz. Hajrá, még ma kezdj el futni.
2010. jún. 27. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
én 8 hónap alatt fogytam 30 kg-t napi 40 perc futással.
2010. jún. 27. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én fél év alatt futással és normálisabb étrenddel (nem koplalás) 25 kilót adtam le.
2010. jún. 28. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy honnan hova akarsz fogyni. Ha jelentős túlsúlyod van, akkor nem szabad futni, mert a térdízületed egy életre tönkremehet. Ha nem jelentős a túlsúly, akkor sokat segíthet, ha elég sokat futsz. (Napi 1 km nem segít.)
2010. jún. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!