Az ember ahogy idősebb lesz, kicsit nehezebben tartja a súlyát?
A 20-as éveim végéig vígan tartottam a súlyom, az azóta eltelt 7-8 évben viszont pár kilóval nehezebb vagyok, és kifejezetten oda kellene figyelnem, hogy lemenjen.
Tehát ugyanolyan táplálkozással és életvitel mellett felfelé kúszott a súlyom.
23.50-es, te valamit nagyon félreértettél.
A 20-as éveim vége 7-8 éve volt.
Ugyanolyan életvitel = nem mozgok kevesebbet. És nem is esik nehezemre.
Sehol nem írtam, hogy túlsúlyos lennék, csak azt, hogy pár kilóval nehezebb vagyok.
Ez nagyon egyéni. Sokan felszednek egypár kilót az évtizedek folyamán, több viszonylag érthető okból, de van, aki öregen pont, hogy pálcika lesz vagy nem változik semmi és van, aki már tizenévesen kövér, olvashatjuk s láthatjuk eleget ezt is.
Állítólag (na jó, biztos igaz, túl köztudott s oly sok ember van) sokaknak már egész fiatalon, a harmincas éveiben lassul az anyagcseréje, de ez nem mindenkire igaz.
A családomra pl. nem jellemző.
Nem kicsit, nagyon :D
30 felett 2 év alatt feljött rám 30 kg :(
Bizony 25-30 között mindenkinél elkezd lassulni a anyagcsere. Ha nem figyelsz a táplálkozásra és nem mozogsz, könnyen félre rak a szervezet némi zsírt.
És ez fokozódik az évek során.
Van benne valami. Fiatalon bármit megehettem egy dekát sem híztam. Most is szerencsés vagyok, mert normál étkezés mellett nem hízom, csak már nem ehetek össze-vissza mindent.
Nőknél még bezavarhat a változókor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!