Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tervezek egy csalókaját,...

Tervezek egy csalókaját, mikor a legjobb?

Figyelt kérdés
Diétázom, de már egy jó ideje kb 2 hete nem vittem be egyszerű ch-t. Most szeretnék beiktatni egy sütis csalókaját. Kardióedzés előtt egy 30-45 perccel jó?

2018. okt. 20. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Mindegy mi a neve,amíg zabálsz,nem fogsz fogyni!
2018. okt. 21. 10:42
 12/21 A kérdező kommentje:

Tudatlanok. Fogyózzatok csak. Ne egyetek este 6 után fehérjét se egyetek, csak gyümölcsöt meg mozogjatok.🤣🤣

Testépitésben 2 fázis van tomegnoveles es dieta. Ha van egy kiseszed kitalálod melyiket hivjuk a zsírègetős ciklusnak. És de .. rossz kategóriába írtam.

2018. okt. 21. 12:05
 13/21 A kérdező kommentje:

"Nem, te tökéletes kategóriába írtad, ennek semmi köze a testépítéshez!"

Idióta, a testépítés alapja az étrend. A bevitt tápanyagmennyiségből fog épülni az izom. Indolkold meg miért nincs köze a testépítéshez.

2018. okt. 21. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
...mert fogyókúrázol és nem testépítő vagy? Mert a kérdésed emiatt sokkal jobban illik a fogyókúra kategóriába, és még ha a testépítésbe is raktad volna a modok átrakták volna ide?
2018. okt. 21. 13:43
 15/21 A kérdező kommentje:
A modok nem testépítők haver nem tudjhatják hogy hova illik ez a kérdés. De bevallom igen én voltam a figylemetlen hogy a Téli sportokba raktam és ide a fogyikúra kategóriába rakták át. Viszont neked továbbra is ajánlom a fogyikúrát hogy leadd magadról azt a kevés izmot és vizet, hogy csak a zsír maradjon rajtad. 6 után ne egyél és csak gyümölcsöket egyél, fehérjét pedig egy grammot sem!
2018. okt. 21. 15:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Tök jó amúgy, hogy úgy írogatsz, hogy fogalmad sincs, hogyan nézek ki, hogyan edzek, mennyi ideje stb.

Amúgy nézz már meg egy értelmező kéziszótárat az istenért :'D hamár annak nem hiszel, amit én másolok be.

2018. okt. 21. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem edzés előtt edd meg, ha alapvetően ch szegény az étrended. Ezzel feltöltöd a glikogén raktáraidat, amit aztán az edzésnél felhasználsz. Ha utána eszed meg, azzal sincs baj, ha el tudod használni.

Néha lehet ilyeneket is enni, de célszerű belekalkulálni az aznapi vagy (ha este eszed) a másnapi ch keretedbe.

2018. okt. 21. 15:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. okt. 21. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Edzés előtt javaslom, de egy helyre megy, ugyanaz csak picit rosszabb téli hassal edzeni
2018. okt. 21. 20:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is úgy tapasztaltam hogy intervall edzés után valóban jobb viszatölteni a kiürült glikogén raktárakat.
2018. okt. 21. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!