Tervezek egy csalókaját, mikor a legjobb?
Tudatlanok. Fogyózzatok csak. Ne egyetek este 6 után fehérjét se egyetek, csak gyümölcsöt meg mozogjatok.🤣🤣
Testépitésben 2 fázis van tomegnoveles es dieta. Ha van egy kiseszed kitalálod melyiket hivjuk a zsírègetős ciklusnak. És de .. rossz kategóriába írtam.
"Nem, te tökéletes kategóriába írtad, ennek semmi köze a testépítéshez!"
Idióta, a testépítés alapja az étrend. A bevitt tápanyagmennyiségből fog épülni az izom. Indolkold meg miért nincs köze a testépítéshez.
Tök jó amúgy, hogy úgy írogatsz, hogy fogalmad sincs, hogyan nézek ki, hogyan edzek, mennyi ideje stb.
Amúgy nézz már meg egy értelmező kéziszótárat az istenért :'D hamár annak nem hiszel, amit én másolok be.
Szerintem edzés előtt edd meg, ha alapvetően ch szegény az étrended. Ezzel feltöltöd a glikogén raktáraidat, amit aztán az edzésnél felhasználsz. Ha utána eszed meg, azzal sincs baj, ha el tudod használni.
Néha lehet ilyeneket is enni, de célszerű belekalkulálni az aznapi vagy (ha este eszed) a másnapi ch keretedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!