Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit esztek, ha "bent...

Ti mit esztek, ha "bent vagytok a városban"?

Figyelt kérdés

Én sose tudom, mit egyek, aztán mindig valami gyors vagy kfc-s kaja lesz a vége... de az nem a legjobb... :( Nincs ötletem, mit ehetnék...

Olyanokra gondolok, hogy ugye reggelizek otthon, aztán eszem bent a munkahelyen délben, és utána néha mennem kell venni valamit, vagy valamilyen találkozóra, bármi, és csak este 8-ra érek haza, vagy mégkésőbb...

Ti hogy oldjátok ezt meg?

2018. okt. 18. 22:34
 1/9 A kérdező kommentje:
*gyrost akartam írni :)
2018. okt. 18. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
milyen városban? Pesten van egy jó kajalda pl ahol mindig ebédeltünk, egy ezresert leves, második meg desszert, többféle variáció és nem ócska gyorskaja. valami ilyenben gondolkozz.
2018. okt. 18. 22:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, Budapesten. Csak valami könnyebb "harapnivalóra" gondolok, szóval ami kevesebb viszonylag. Mások banánt meg müzliszeletet javasoltak, de én az édes ízű dolgokat nem szeretem igazán...
2018. okt. 18. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Speckó étrenden vagyok elég sokszor, de az egészségtudatosságomba amúgy sem fér akármi. Ha olyan helyre megyek, ahol nem tudom, lesz-e megfelelő étel, viszek magammal útiételt. Aztán legfeljebb megmarad, ha szembejön valami szimpatikus opció. Nekem az is segít, hogy csak az ebéd fontos, más étkezés nélkül kibírom, ha kell. De amíg hirtelen éhség lepett meg, addig is találtam boltot, ahol valami ideiglenes cuccot bedobhattam, ami megfelelő, bármilyenek is a diétás elveim épp.

A szokásos útiételem földimogyoró vagy saját készítésű sós süti, de nem a világvége egy büfés étek sem, de ez már diéta- és evőhelyfüggő. S írtam, hogy bolt. Valami csak van ott, amit megeszel. Sokunknak elég napi egy rendes főtt étel, ha nincs lehetőség rá többször.

2018. okt. 19. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben egy salátabárba megyek, vagy olyan helyre, ahol lehet normális (zöldségekböl és valamennyi hús/tojás/sajtból álló) salátát kapni. Ez egy-két zsömlével (lehetöleg teljes kiörlésü) böven elég, és igazán nem túl kalóriadús, viszont sok vitamin és minden fontos tápanyag megvan benne.
2018. okt. 19. 07:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Viszek magammal kaját és bent megeszem a munkahelyen. Van hűtő, mikro, szóval lehet bármit vinni. De inkább egyszerűbb dolgokat szoktam, meg hideget, és otthon eszem főtt ételt este.

Ha nincs kedvem vinni, akkor beülök egy pékségbe.

2018. okt. 19. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Meal prep. Ha az kényelmetlen, akkor bírd ki.
2018. okt. 19. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy néz ki a napom. Ha úgy jön ki a többi kajálás, sport miatt, akkor belefér a hamburger is, ha meg nem, akkor még a "hanyatló nyugati szennykajáldákban" is lehet salátát enni. :)

Mostanában ramenezni is szoktam, imádom. Bőséges, utána nem vagyok egy darabig éhes, mégse egetverően sok kalória.

2018. okt. 19. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom hogy későn érek haza akkor gyakran viszek magammal plusz egy szendvicset (pl teljes kiőrlésű zsemlébe rakok csirkemellsonkát meg zöldségeket) nap közben a munkahelyemen hütőben van aztán a táskában se foglal sok helyet. Esetleg csíkokra vágott zöldségeket teszek egy dobozba kevés humusszal, de ez inkább snack.

Müzliszeletet próbáltam de fél óra után ugyanúgy éhes vagyok tőle.

Ha nem tudom előre hogy későn érek haza sparban szoktam venni valamilyen magos zsemlét vagy salátát (van előre csomagolt amiben van öntet és villa is vagy salátapult ahol magadnak összepakolhatod). Nem pesten élek, egy kisebb városban, de itt is van egy csomó olcsó kajálda ahol lehet gyorsan harapni valamit. Mivel másik városban lakok konkrét helyet nem tudok de pl kínai kajáldákban lehet venni kis adag rizst meg vmilyen szószos csirkemellet rá, pár percre kell csak leülnöd hozzá. Vagy van ahol a gyrost lehet dobozban kérni és akkor a pitát csak mellé adják, én olyankor a húst meg a zöldséget eszem csak meg. Pékségekben is szokott már lenni valamilyen csökkentett cukortartalmú péksüti vagy teljes kiőrlésű pogi, croissant stb. Nyilván nem egy adag salátának megfelelő kalória van bennük, de a KFC-nél azért lightosabb.

2018. okt. 19. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!