Székelykáposzta mennyire számít diétásnak?
Figyelt kérdés
Természetesen kenyér nélkül, viszont sovány tejszínt és egy kis habarást tennék rá. Esetleg rakott káposzta?2018. okt. 14. 20:44
1/2 anonim válasza:
Ez az étrendedtől függ, illetve attól, hogy téged jól laktat-e, mennyire fér bele a napodba... Nyilván kiválóan fogyhatsz vele, ha belefér az adott mennyiségben.
Nekem eléggé jónak tűnik egyébként. A habarás kevésbé, de ez én vagyok, neked simán lehet jó (létezik olyan, ogy sovány tejszín? a tejszín lényege, hogy jó zsíros, ami nekem totál diétás, csak ne szálljak el vele, de azt nem könnyű, mert jó tömény, nem kell belőle sok. bár én a székelykáposztát úgyis tejföllel enném, 20-25%-ossal. de ismerek olyat, aki egy halom rizzsel enné és fogyna, ha akarna).
2/2 A kérdező kommentje:
Nem sok habarás mondjuk 1evőkanál tk lisztből. Köszi a részletes és hasznos választ :)
2018. okt. 14. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!