Megint felhíztam mióta abbahagytam a bulémiát 3 hétre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 héttel ezelőtt heti 2-3x hánytattam magamat rendszeresen de abba hagytam. Most reggel mérlegre álltam és megint borzasztó a súlyom. Rossz volt látni.
Döntöttem hogy a fehérpékárút, túlcukrozott szarokat már lerakom, (napi szinten azokat fogyasztottam szinte egésznap) akármi van, életmódot váltok.
Illetve heti 1 délután megeszek mindent amit nem szabadna de kihánytatom sós vízzel. Mozgást meg annyira nem szeretem de muszály lesz. Annyira csúnya vagyok.
Még is hogy fogyhatnék MINÉL gyorsabban...? Segitseg.
2018. okt. 7. 13:05
11/13 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy te éppen a normális időszakokat (amikor kevesebb a stressz, és amikor nem hánytatod magad) éled meg kórosként, és a nem normális időszakokat (amikor túl sok a stressz, és amikor hánytatod magad) éled meg normálisként. Ez az, ami borzasztó, ez a katyvasz a fejedben, nem a jelenlegi súlyod - ami egyébként mennyi milyen magassághoz?
12/13 A kérdező kommentje:
171cm 60kiló...:(
2018. okt. 14. 15:35
13/13 anonim válasza:
Ez így mondjuk még elmegy. A baj az, hogy mögérakod a fancsali szmájlit, vagyis valószínűleg akkor lennél boldog, ha csak 55 lennél - ami viszont már a normál kategória alatt lenne. Erről beszéltem az előző hozzászólásomban: a normálisat értékeli az agyad kórosnak, a kórósat meg normálisnak. Szerintem tényleg keresd meg a dokit, nehogy visszaess! Ha meg még sose voltál dokinál ezügyben, akkor épp ideje, hogy felkeresd. Nem akkor kell segítséget kérni, amikor már leállt a menstruációd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!