Szerintetek is kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Ilyen alakom van mint a képen Nicolnak.Tehát nagyok a comjaim és van egy kis hasam és a felkarom is dagibb.
Mindenki azzal cseszeget hogy fogyjak le mert borzalmasan nézek ki.Tényleg ennyire gázos lenne?!
Egyébként 19 éves vagyok 160centi magas és 64-65 kiló :S
2010. jún. 23. 13:51
1/10 anonim válasza:
160 centihez 50 körül kéne lenned.A képen a csaj nem gázos, de te mondod, hogy husibb vagy nála.
2/10 anonim válasza:
Hááááát,szeretnék én így kinézni!...
Nem vagy kövér egyáltalán,az irigyek mondanak ilyet és elég sűrűn előfordul,hogy a csinos lányból egy csont lesz!Ha van mit fogni rajtad,az még jól is jöhet,persze ne küzdj 10 kiló túlsúllyal,de ne legyél anorex látvány!
Jó ez így,de ha fogyni szeretnél,csak magad miatt tedd!
Szép napot!
3/10 A kérdező kommentje:
azért szeretnék fogyni mert a sok iszonyat vékony lány között ma nem igazán jó érzés még az utcára se kimenni..és hát ugye az állandó cseszegetések.egyébként én nem bánom mert a kövértől még elég messze vagyok sztem.És amúgy tényleg olyan az alakom mint a képen Nicole nak:)
2010. jún. 23. 14:06
4/10 anonim válasza:
Nicole ezen a képen bitang szexi szerintem, nagyon kis formás, jó alakja van. Jó ránézni is, ha Te is ilyen vagy akkor csak gratulálni tudok, mert jó alakod lehet. De a sport még senkinek sem ártott szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Van mikor egy két hónapig neki állok kondizni hogy ne legyek "plöttyedt" :D és akkor azt mondom jaj fogyni szeretnék addig se cseszegessenek..de utána jön a párhónapos kihagyás és már is újra jönnek a csesztetések:S
2010. jún. 23. 14:11
6/10 anonim válasza:
Ha ennyire a társaság befolyása alatt állsz,akkor nehéz lesz nekünk hinned,de tényleg jól nézel ki,ha olyan vagy,mint itt Nicole,akkor le a kalappal...De tényleg,és én nő vagyok,aki ezt mondja és 29 éves:)!
7/10 A kérdező kommentje:
:)köszi
2010. jún. 23. 14:52
8/10 anonim válasza:
Szerintem 160cm és 65kgval nehezen lehet ilyen alakod mint neki, de ha te nem érzed kövérnek magad mások miatt ne állj neki fogyókúrázni hanem inkább erősítsd magad. Ettől függetlenül szerintem ilyen arányokkal rád férne némi fogyókúra, én 175cm vagyok és 60kg és én sem vagyok sovány
9/10 anonim válasza:
14:54 vagyok...
Utolsónak üzenném:Lehetne egy kis önkritikád!Vagy csak irigy vagy az ilyen lányokra?Ne hülyéskedj már,hogy fogynia kéne!Nagyon jól van így!!!!!
10/10 anonim válasza:
Ja,illetve 14:45-ös voltam:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!