Miért nagyobb egyik oldalamon a hájam? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Most vettem észre a tükörben, hogy, mintha a jobb oldalamon nagyobb lenne az úszógumim. Ez, hogy lehet?2010. jún. 22. 22:16
1/9 anonim válasza:
Tegyél képet. Az is lehet, hogy kicsit gerincferdülésed van.
2/9 A kérdező kommentje:
Ahhh. Most nem megy. Azt esetleg holnap. Nem tudok róla, hogy lenne.
2010. jún. 22. 22:18
3/9 anonim válasza:
Jó, rendben, így látatlanban nem igazán lehet mit írni. Lehetséges, hogy ott több a hájad, de még szóba jöhet, hogy kicsit görbe a gerinced, és attól látszódík úgy, mintha nagyobb lenne az úszógumid:)
4/9 anonim válasza:
Hát elvileg senkinek nem egyforma a két oldala (pl az egyik lába mindenkinek rövidebb) és lehetnek extrém esetek is.. Bár ha csak most vetted észre, akkor szerintem nem lehet olyan súlyos.
5/9 A kérdező kommentje:
Most vettem észre. Eddig nem volt ilyen. Hát, hogy nézek már ki. Most nézte a párom, bezzeg ő nem látja.
2010. jún. 22. 22:24
6/9 anonim válasza:
Nekem gerincferdülésem van, és ettől az egyik csípőm nagyobbnak (illetve kerekebbnek) tűnik, jobban kidomborodik, mint a másik. Bocsi, jobban nem tudom elmagyarázni, de szerintem el tudod képzelni. Nem lehet, hogy ilyesmi gondod van neked is?
7/9 anonim válasza:
Sry, most olvastam vissza, de jobb tippem nekem sincs....
8/9 anonim válasza:
Én azt látom a tükörben, hogy az egyik oldalt ívesebb a derekam, mint a másikon... Én is gondolkodtam rajta, hogy vajon ez normális-e, nem tudom.
9/9 A kérdező kommentje:
Ezt látom én is. Ívesebbnek tűnik. Nemsokára lehet rakok egy képet.
2010. jún. 23. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!