Van kedvetek együtt fogyozni?
Figyelt kérdés
az van , h elég sok sulyfeleslegem van és szeretném leadni, persze nem ezalatt a nyár alatt, csak ugy álltalánoságban és gondoltam rá , hogy hátha valaki csatlakozna hozzám:)) leginkább olyan akikek szintén nagyobb sulyfelesleg van . előre is köszi :))2010. jún. 21. 18:59
21/25 anonim válasza:
biztos jobb lenne, de nekem csak skyp-om van :(
22/25 A kérdező kommentje:
sziasztok:) háát egész jól, nem ettem ma sokat és tegnaphoz képpest fogytam ... egyik barátnöm elkezdi a 90naposat , és kérdezte , hogy nem e akar beszállni, ti probáltátok már?? amugy neked hogy tellik a napod?jólvagy? és amugy elküldtem az msn cimemet :)
2010. jún. 22. 16:42
23/25 anonim válasza:
Sziasztok, én is egy lelkitársat keresek a fogyókúrámhoz:) Írta előttem valaki h van skype-ja. Ha gondolod vegyél fel, a skype nevem: kera414. És ott beszélhetünk, segíthetünk egymásnak. Na szóval remélem majd írsz:)
24/25 anonim válasza:
sziasztok. én is beszállhatok?:) szintén 20 kg.
25/25 anonim válasza:
Sziasztok, én írtam, hogy van skype-om. Igyekszem megkeresni téged. Az enyém barcsab2969
Én egyszer végig csináltam a 90 napost lement vagy 15 kiló, alig hittük, hogy vége legyen, úgy bekajáltunk utánna, hogy rövid időn belül kamatosan visszajött a leadott kiló. Nagyon kiéheztünk a finom ízekre. Tehát nekünk kínlódás volt és nem igazán vált be hosszú távon, pedig a férjemmel csináltuk, tehát csak ez volt a kaja. Én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!