Futás, úszás, biciklizés, torna vagy ugrálókötél? Ki mit ajánl milyen arányban? Kényes területek, has, comb, kar stb. stb.
Hát szerintem ugrálókötél a legjobb azt minden nap. Játék is egyben mindent megmozgat mindennap dönts uj rekordokat és addig ne menj be a házba amig nem sikerül.:);)
Aztán heti egyszer uszhatsz is nagyon kellemes az is mozgat.:) Futni én pl utálok és az ugrálokötél sokkal hasznosabb a térdedet sem teszi annyira tönkre.Amugy a gyors gyaloglás jobb mint a futás! Több izmot mozgat meg!
Biciklizéssel ezeken a területen kevesebbet érsz el, az föled láb és fenék.:)
hi!
akkor egyértelműen úszás legyen! mondjuk H-SZe-SZo 45 perc úszás (ha jó erőben vagy, az 2000mnyi táv lesz), ke-Csü biciklizz kb egy órát... egy nap pihenő.
úszni én úgy szoktam, h 600m mell, utána 600 hát, majd váltom a kettőt 50 méterenként...rövid pihi kb 400anként...utána csak nagyobb erőbedobással fogsz tudni úszni.
ugrókötelezés max biciklis napokon és bicikli ELŐTT, amúgy nem olyan kíméletes a térdeiddel, mint a bicó:(
Én a futást ajánlom! Én nagyon szeretek futni, és azért meg is látszik az alakomon! Tornából a futás mellett csak hasprést szoktam, mert hasra hajlamos vagyok hízni. Szal azt még ajánlom afutás mellett is! Napi 150 hasprés!
A futás egyébként nyugtató hatású, szal ha ideges vagy, akkor jó elmenni futni :) Lehetőleg heti 5* menj futni, ha az időd engedi! kezd 2 km- vel az nem sok! Földesúton menj, ott könnyebb futni, nem cseszi szét a lábadat, és az izületeidet!
Először úgy 15 perc alatt futod le ( ha eddig nem futottál) Majd egyre csökkentsd az időt, 8-9 percre!
Az ugrálókötelet ahogy javasolta az előző válaszoló, Úszn, ha megtudod oldani, akkor menjél! Biciklizni meg ha mész valahová! Én biciklit sokat használok, mert az autóban minsig rosszúl vagyok 5 km alatt is , persze ha messzebb megyünk, akkor marad a jó öreg autó! (B6 vitamin!)
1 óra tempós séta,fél óra bicikli minden nap,hetente 5*
és emellett amennyit tudsz úszni, hetente 3*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!