Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyek egézsséges?

Hogy legyek egézsséges?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony de duci se. Szóval csak a hasamon van egy nagyon kicsi felesleg de igazábol a combomat is vékonyítanám meg a fenekemen dolgoznék.

Megfiatal vagyok gimibe jarok de szeretnék egészségesebb lenni és jobban kinézni.

Több önbizalmat.

Tudom hogy nincs helyi fogyás van lehetőségem rá hogy egészségesen étkezzek.

Napi fel orat kocogok es erosito gyakorlatokat is végzek hasra es fenekre.

Viszont az lenne a kerdesem hogy egeszen delig megy az egeszsees etkezes. Viszont 4 ora korul ram jon a nassolas es sosse tudom visszafogni magam. Hogy tudnek ezen valtoztatni? Higy ne zabaljak osszevissza?

2018. aug. 18. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne a chips és hasonló nasi helyett más alternatívákat keresned. Helyi fogyás igaz, hogy nincs, viszont szálkásítani, adott testrészre koncentrálódó edzést tudsz végezni.

De egyébként, megvannak a főétkezések? Általában akkor szokott az emberre ez rátörni, ha mondjuk csak reggelizett valamikor a nap elején. A négyórás zaba pedig legyen négyórás uzsonna.

2018. aug. 18. 21:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Kosziii ment a zold kez. Igen megvannak a foetkezesek
2018. aug. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!