Fogyni vágyóknak mennyire tiltó listás a görögdinnye?
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 16:58
1/8 anonim válasza:
Fogyni vágyóknak NINCS tiltó lista - mert az rossz módszer!
3/8 Andizsuzsi válasza:
Amennyire átlépik vele a napi kalória keretüket.
4/8 anonim válasza:
Semennyire, mivel a bevitt èrtèk a fontos.
Ez a kulcsa az egészséges fogyásnak lényegében.
5/8 anonim válasza:
Semennyire, ha mást nem nagyon eszel mellé. Kiváló béltisztító, és mivel rengeteg benne a víz, úgy iszol, hogy észre sem veszed. Csak bátran fogyaszd!
6/8 anonim válasza:
Nekem alapvetően az, mert brutál sok cukor s kalória jön vele, jóllakás meg sehol. Persze ha nagyon akarom, belepasszírozhatom a napba, de az inkább súlytartó nap lesz akkor is.
A kalóriaegyenlegen múlik a fogyás, nem azon, hogy mit eszel. Nekem a cukor nem jó fogyáskor, így én keveset eszem belőle, de dinnyét csak kilószámra tudok enni. Másnak attól még jó lehet, nyilván.
Én banánt eszem, az alig ad szénhidrátot (mivel kicsi az adagom) és sokkal laktatóbb, élménydúsabb számomra.
7/8 anonim válasza:
#1: Dehogy rossz a tiltólista, úgy értem, nem mindenkinek az. Nekem az életmódváltással jött egy alapos tiltólista és nagyon jó :) Nyilván úgy letiltani valamit, hogy kaparjuk érte a falat, nem jó, de kizárni előnytelen életeket akár évtizedekre, azzal mi a gond, ha az adott embernek nem okoz semmiféle problémát? Speciel én inkább 99%-os vagyok, kevés dolgot tiltok le ténylegesen évekre (pár év pedig nem nagy idő, utána szokott nehézségem lenni), de van, aki roppant korlátozó étrenden él 15 éve és boldog vele.
8/8 anonim válasza:
Haha egyáltalán nem, imádom és jóllakok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!