Segítjük egymást?
Figyelt kérdés
155cm vagyok és 49kg. Még én ezt is soknak látom, de minél jobb mint volt, írna az, aki ugyan így 155cm hogy hány kg? Szeretnék beszélgetni kinek mennyit sikerült fogynia, (nekem sokat) esetleg tudok segíteni, ha valaki szeretné, de én is szívesen fogadok el hasznos tanácsokat.2018. jún. 27. 08:50
1/1 anonim válasza:
Szia, 155cm vagyok és 58kg. 62-ről indultam, nekem az volt a csúcs eddig. Viszont ezelőtt még sosem fogytam, úgyhogy ennek is örülök.:)
Van egy ismerősöm, aki kb akkora, mint én, lehet kisebb is. Ő 49kg és bombaalakja van. De komolyan.
Aztán egy másik barátnőm 157cm. Ő 40kg. Hát borzalmas. Szörnyen vékony, semmi izom, semmi háj. Nagyon sokat betegeskedik is.
Azt mondanám, aranyközépút. Neked a súlyod szerintem tökéletes. Ha nem tetszik amit a tükörben látsz, akkor sportolj valamit, ha időd engedi, mert fogynod már nem kell. És már nyugodtan elhagyhatod azt, hogy mindig méred magad, mert nem az számít, hanem, hogy jól érezd magad a bőrödben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!